1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PP demana convocar el Pacte per l'Ocupació

El PP demana convocar el Pacte per l'Ocupació - (foto 1)

  El Pacte per l'Ocupació que el PP va constituir a Borriana en el mandat 2011-15 i que el PSPV no ha convocat una sola vegada durant el seu govern ha sigut reivindicat per la regidora del PP, Ana Montagut, com el fòrum idoni en el qual abordar iniciatives i propostes que eviten la pèrdua d'oportunitats.

  La devolució de més de 6.000 euros que la Diputació Provincial va concedir per a crear ocupació “constitueix una mostra més de la incapacitat de qui ens governa”. “Ja en 2015 vam perdre més de 18 llocs de treball dient no a una subvenció propera als 60.000 euros. Des de llavors demanem solucions. I seguim fent-ho. És necessària una taula de treball que permeta exercir de torniquet a la sagnia d'ajudes i oportunitats que patim en el nostre municipi”.

  Montagut ha assenyalat que malgrat que el PSPV va venir a resoldre tots els problemes de Borriana, “la veritat és que hi ha moltes famílies que encara avui estan esperant una oportunitat laboral”. I mentre, l'alcaldessa es dedica a signar decrets d'alcaldia per a retornar ajudes que precisament han sigut concedides per a promoure ocupació. “És senzillament surrealista”.

  Des del PP lamenten que la incapacitat de l'alcaldessa venja recolzada per Compromís. “El partit que té les competències en ocupació a Borriana i que, no obstant açò, guarda silenci quan la seua sòcia retorna ajudes públiques per a fomentar l'ocupació. On està Compromís?”, s'ha preguntat.

  En efecte, “resulta dramàtic que el partit que garantia la plena ocupació a Borriana, capitaneado per Vicent Granel, gaudi veient com el PSPV retorna ajudes per a donar treball en lloc d'acostar el muscle i cercar solucions. A Compromís mai li ha importat Borriana, en realitat solament li importa garantir-se la seua quota de poder i veure com cau el PSPV, encara que amb açò caiga també el nostre futur. El de Borriana”.

  Pujar