elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana a Aparisi netejar el clavegueram perquè els veïns “paguen per un servei que ningú presta”

El PP demana a Aparisi netejar el clavegueram perquè els veïns “paguen per un servei que ningú presta”

    El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha instat al tripartit que governa en la localitat a vetlar pel compliment dels contractes de neteja i clavegueram de la ciutat els quals estableixen neteges periòdiques de les boques de desguàs. La reclamació es produeix un any després que el PP ja advertira de l'estat d'abandó d'aquests punts de drenatge i per tercer any consecutiu des que el tripartit governa.

    El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en la ciutat, Carlos Solá, ha animat al regidor de Via Pública, Vicente Aparisi, a revisar els contractes vigents "que religiosament paguen els veïns". En les bases d'aquests plecs es reflecteix l'obligació de la concessionària de realitzar amb caràcter periòdic neteges d'aquests desguassos. "Solament és necessari reclamar-ho en compliment del contracte i aprofitar-nos d'un servei que en realitat estem pagant a través dels rebuts que com a veïns abonem periòdicament".

    "Demanem al regidor responsable del ram que trepitge el carrer i recórrega la xarxa d'evacuació de pluvials per a posar remei a la precària neteja d'alguns punts. Ho faça perquè en cas de fortes pluges els veïns no hagen de pagar les conseqüències d'una xarxa col·lapsada per brosses i incapaç de drenar pluvials".

    Cal assenyalar que en l'actualitat a Borriana hi ha desguassos, especialment en la zona marítima, que es troben completament obstruïts per fems. Aquesta situació, s'hauria de "corregir", ha explicat el regidor del PP. "Fer-ho especialment a les portes de la temporada en la qual habitualment es registra gota freda, perquè aquesta situació pot provocar greus problemes". És per açò que "creiem que seria una bona mesura que s'exercira un treball periòdic de neteja i conservació en compliment dels contractes vigents". "El que no té cap sentit és que any rere any hàgem de recordar al regidor del ram quins són les seues obligacions. Entenem que superat ja l'equador del mandat hauria de conèixer-les", ha considerat Solá.

    Pujar