17 de novembre de 2019 17/11/19

David de Algimia, Alex Alandes de Vinalesa i Sáez de Petrer campions de la primera fase de V Lliga Dos Caixa Popular

David de Algimia, Alex Alandes de Vinalesa i Sáez de Petrer campions de la primera fase de V Lliga Dos Caixa Popular - (foto 1)
  • El trio de David de Algimia, Alex Alandes de Vinalesa i Sáez de Petrer acaben primers la primera fase en guanyar en totes les partides d'aquesta.

Dijous passat 31 d'octubre es van enfrontar els trios de Petrer i Alcàsser en el trinquet de Pelayo en la qual era l'última partida per a tots dos equips de la primera fase de la V Lliga Dos Caixa Popular d'escala i corda. La formació de Petrer amb David de Algimia, Alex Alandes de Vinalesa i Sáez de Petrer va véncer 60 a 45 a l'equip representatiu d'Alcàsser format per Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet. Amb aquesta victòria l'equip de Petrer acaba la primera fase com a primer classificat amb un total de nou punts i s'enfrontarà en semifinals contra el quart classificat que es decidirà en l'última partida en el trinquet de Borriana, mentre que l'equip Alcàsser, es queda en tres punts en la segona posició i ha d’esperar el resultat entre els equips de Massalfassar i Vila-real per a veure en quina posició es classifica finalment per a les semifinals.

L'últim enfrontament de la fase regular d'aquesta lliga, tindrà lloc en el trinquet de Borriana aquest dilluns 4 de Novembre a les 18 hores de la vesprada, on s'enfrontaren l'equip de Massalfassar format per Julio d'Alginet, Rafa de Massalfassar i Guillem d'Alginet contra l'equip de Vila-real format per Martí I de Moncada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Edu de Benaguasil. Les dues formacions tenen opcions d'acabar segons en la taula classificatòria si aconsegueixen la victòria, després que el trio d'Alcàsser fóra derrotat dijous passat en el trinquet de Pelayo per la formació de Peter, que fa que tant Massalfassar com Vila-real puguen acabar superant al segon classificat en aquesta última jornada. Segur que es viu un enfrontament emocionant i amb molta intensitat, ja que els dos equips evitaran com siga la derrota, per a no acabar classificant-se a semifinals en quarta posició, per a no enfrontar-se contra Petrer que s'ha convertit en el principal favorit d'aquesta competició.

Classificació de la primera fase de la V Lliga Dos Caixa Popular d'escala i corda:

1. PETRER (David CPV Algimia, A. Alandes CPV Algimia i Sáez CPV Petrer) – 9 pts

2. ALCÀSSER (Jesús CPV Algimia, Javier CPV Montserrat i Adrià CPV Alginet) – 3 pts

3. MASSALFASSAR (Julio CPV Alginet, Rafa CPV Massalfassar i Guillem CPV Alginet) – 2 pts

4. VILA-REAL (J. Martí I CPV Faura, Alex O. CPV Quart de les Valls i Edu G. CPV Riba-roja) – 1 pts

Resultat del dijous 31 d'Octubre, trinquet de Pelayo a les 17 hores:

PETRER (David CPV Algimia, A. Alandes CPV Algimia i Sáez CPV Petrer) 60 – 45 ALCÀSSER (Jesús CPV Algimia, Javier CPV Montserrat i Adrià CPV Alginet)

Programació de l'última jornada de la V Lliga Dos Caixa Popular:

- Dilluns 4 de Novembre, trinquet de Borriana a les 18 hores:

MASSALFASSAR (Julio CPV Alginet, Rafa CPV Massalfassar i Guillem CPV Alginet) – VILA-REAL (J. Martí I CPV Faura, Alex O. CPV Quart de les Valls i Edu G. CPV Riba-roja)

ocultar
David de Algimia, Alex Alandes de Vinalesa i Sáez de Petrer campions de la primera fase de V Lliga Dos Caixa Popular
Pujar