21 de gener de 2021 21/1/21

Cultura informarà sobre tota la programació de 2017 a través del mòbil

Cultura informarà sobre tota la programació de 2017 a través del mòbil - (foto 1)
  • La regidoria enviarà l'agenda completa d'actes i un recordatori de cada activitat a través de l'aplicació de Whatsapp

MÉS FOTOS
Cultura informarà sobre tota la programació de 2017 a través del mòbil - (foto 2)

La programació completa de Borriana Cultura es podrà tindre directament en el mòbil a partir d'aquesta mateixa setmana. Tots els veïns i veïnes de la localitat es poden inscriure des d'aquest moment en el nou servei d'informació de Cultura que es realitzarà a través de l'aplicació de mòbil, Whatsapp, i comptar amb tots els actes que es programen i duen a terme des del departament de Cultura.

El regidor de l'àrea, Vicent Granel, ha explicat que «fins al moment hi havia un servei de SMS, que s'havia quedat obsolet, i que no permetia ampliar el nombre d'enviaments a la gent que estiguera interessada en la programació. Amb aquest canvi guanyarem en difusió a més veïns i veïnes de Borriana, i sobretot, estalviarem en la despesa d'enviaments de SMS que es realitzava fins ara».

El nou sistema d'informació es realitzarà des de la popular i coneguda aplicació de mòbil, fent un pas més en la regularització i modernització que fins ara es feia a través d'SMS. Amb aquest sistema de comunicació que s'ha engegat avui mateix, es pretén amb «claredat i rapidesa» informar de totes les activitats que es realitzen des de Borriana Cultura i així que la ciutadania puga organitzar la seua pròpia agenda cultural amb temps i marge suficient. Una altra dels avantatges del nou servei són els recordatoris periòdics que es faran de cada acte programat, la qual cosa sumat al conjunt de tota l'agenda que podrà consultar-se a través del telèfon, es convertirà en una guia completa de l'activitat cultural en la ciutat.

Totes les persones que estiguen interessades a rebre la informació de les activitats culturals han de donar-se d'alta en aquest nou servei enviant un whatsapp amb el nom i cognoms al telèfon 691674083.

D'aquesta manera, automàticament passarà a formar part de la base de dades a través de la qual es distribueix la informació de Borriana Cultura setmanalment.

 4 comentaris
Regor
Regor
26/04/2017 12:04
NO ES UNA MODA

Pues no, no deberían mantener el gasto del servicio de sms porque a unos pocos no os dé la gana actualizaros. La matrícula en la universidad, por ejemplo, hace muchos años que se hace online. ¿Se mantiene el servicio de hacerlo en papel como se hacía toda la vida y el gasto que eso implica? Pues no, obviamente no. Y si no tienes, la universidad pone a tu servicio ordenadores para ello. Pues esto es lo mismo. No es una cuestión de modas, como dices. Es una cuestión de que estamos en el 2017 y el mundo avanza. O te subes al carro, o te quedas atrás. Y si no quieres, pues es tu decisión: si quieres info, te vas al CEAM y que te la den en persona.

Pujar