1 d’octubre de 2020 1/10/20

Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores

Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Creus de Maig
  Burriana - Creus de Maig
  Galeria de fotos
  Burriana - Premis Creus de Maig
  Burriana - Premis Creus de Maig
  MÉS FOTOS
  Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores - (foto 2)
  Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores - (foto 3)
  Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores - (foto 4)
  Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores - (foto 5)
  Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores - (foto 6)
  Les Creus de Maig del Barri València fan doblete i es proclamen guanyadores - (foto 7)

  Avui s'ha viscut una de les jornades més intenses de les Festes de les Creus de Maig. Els fallers, després de tota la vetllada engalanant els carrers de Borriana amb flors, han rebut la seua esperada recompensa.

  Al voltant de les 18.00 hores s'han entregat els premis a les comissions. Aquest acte s'ha realitzat a la Llar Fallera.

  Han estat presidint l'acte les reines falleres de Borriana del 2017 amb les seues Corts d'Honor, acompanyades per l'alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Safont i la presidenta de la Junta Local Fallera i regidora de Festes, Lluïsa Monferrer. Abans de pronunciar els premiats, les reines falleres han sigut les encarregades d'obrir el sobre amb l'elecció del jurat escollit per les 19 falles.

  Després atorgar la resta de premis, a la plaça ha ressonat amb força el guanyador de la primera posició. Per tercer any consecutiu, el Barri València ha sigut el vencedor del concurs artístic en les dos categories.

  En la primera categoria dels monuments majors, L'Escorredor queda en segona posició i falla Sociedat Sant Josep a la tercera. La resta de guardons han recaigut en la falla Don Bosco en quart lloc, el cinquè ha estat per a Quarts de Calatrava, el sisè per a La Vila, el setè Barri d'Onda i vuitè per a La Mercè. I falla a la millor creu, Barri Valencia.

  En la classificació Infantil, el pòdium ha acabat de prendre forma amb la falla L'Escorredor com el segon i la falla Don Bosco al tercer lloc. La resta de premiats s'ha repartit de la següent manera: quart premi per Falla Barri La Bosca, cinquè Societat Sant Josep, sisè Barri La Mota, setè La Mercè i vuitè per a La Vila.

  38 creus amb els seus respectius jardins fan de Borriana una ciutat màgica durant tot el cap de setmana fins al diumenge a la vesprà quan es tendrá lloc el desmantellament de les mateixes.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar