4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP confia en que el PSPV no torne a tancar el principal accés a Borriana en plena campanya de Nadal i retarde les obres a gener

El PP confia en que el PSPV no torne a tancar el principal accés a Borriana en plena campanya de Nadal i retarde les obres a gener - (foto 1)
  • El pont del carrer Major reobri al tràfic per les pluges i Montagut (PP) reclama que el projecte s'execute en un període que no afecte a l'activitat comercial

El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha confiat que l'episodi de pluges que ha provocat la paralització de les obres del pont del carrer Major permeta al regidor de Via Pública que reflexione sobre el moment escollit per a l'execució d'una obra que ha generat malestar i crítiques entre els comerciants.

"Creiem que no era el moment més idoni per a executar aquesta obra. Sobretot si tenim en compte que l'actuació estava pressupostada des del mes de gener i al PSPV li ha costat 11 mesos executar-la". En aquest sentit, "manca de qualsevol credibilitat que el regidor delegat del ram, Vicente Aparisi, intente ara justificar la seua engegada en una hipotètica urgència pot revestir urgència una obra consignada al gener i engegada al desembre?".

"Evidentment" ha assenyalat Ana Montagut, regidora del PP a Borriana, "som conscients de les limitacions del PSPV per a poder treballar amb diligència. No obstant açò, resulta del tot cínic que davant el malestar i protesta generalitzada registrada entre els comerços, s'intente justificar l'execució d'una obra que perfectament podria haver-se retardat al mes de gener".

En aquest sentit, des del PP lamenten que la regidoria que hauria de tenir una major comunicació i contacte amb el carrer, com és la de Via Pública, estiga "abandonada a la seua sort i és davant les nostres denúncies quan el PSPV actua per pur enrogiment". De fet, "lamentablement, ni estan ni se'ls espera".

Finalment, Montagut ha animat al PSPV a "rectificar, perquè és de savis". "Proposem que l'obra s'execute al gener, una vegada superades les campanyes fortes dels comerços, tant la nadalenca com la de Rebaixes, perquè considerem que com a servidors públics hem de vetlar pel futur de la nostra economia, no posar travetes als centenars de professionals que cada dia s'esforcen a pujar la persiana del seu negoci per a oferir el millor producte i servei als nostres ciutadans".

 2 comentaris
El del mig del pont
El del mig del pont
19/12/2016 05:12
vamos a peor

1 año para licitar una obra que tenían prevista y cierran en medio de la campaña de navidad. 20 meses para abrir un mercaplaya que ellos cerraron. 1 carretera del puerto penosa, el taxi de Del Moral igual no cabe. Continuaremos. ............... Mucha diligencia, pero ellos ya están rescatados con sus 2000 euros al mes.

Pujar