8 de març de 2021 8/3/21

Compte arrere per al gran dia de les Reines Falleres de Burriana 2020

Compte arrere per al gran dia de les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 1)
  • Burriana exaltarà les Reines Falleres 2020, Elena i Julia, aquest cap de setmana

MÉS FOTOS
Compte arrere per al gran dia de les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 2)
Compte arrere per al gran dia de les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 3)
Compte arrere per al gran dia de les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 4)

Aquest cap de setmana se celebren els actes d'exaltació de les màximes representants de les falles de Burriana, Elena Pastor i Julia López, Reines Falleres de Burriana 2020.

En un mes de novembre ple d'actes fallers i molts dies de preparatius, nervis, il·lusió i assajos, per a arribar a un dels moments més especials d'aquest inici de cicle faller, s’acosta l’hora de recórrer el passadís principal del teatre Payà, pujar les escales i rebre de l'alcaldessa, Maria Josep Safont, la banda que les acredita com a màximes representants de les falles de Burriana, davant d’un  públic totalment entregat.

Després de l'acte de proclamació del passat 3 de novembre, Elena Pastor viurà el seu acte d’Exaltació el dissabte 16 de novembre a les 19h al teatre Payà, juntament amb l'exaltació de la Cort d'Honor i de les Dames de la Ciutat 2020 i de les falleres de les 19 comissions falleres.

Mentre que el torn de la Reina Fallera infantil 2020, Julia López, serà el diumenge 17 de novembre a les 17.30h al teatre Payà, en el qual també s’exaltaran la Cort d'Honor i Dames de la Ciutat infantil 2020 i les falleres infantils de les 19 comissions falleres.

Sara Molina Ballester dissabte i Carlos Tejedo Fuster diumenge han sigut les persones elegides per les reines falleres, Elena i Julia, com a mantenidors en els seus respectius actes d'exaltació.

Sara Molina, actual regidora de Comerç, Consum, Mercat i Turisme, és una persona molt coneixedora de les festes falleres per la seva trajectòria personal vinculada des de molt prompte al món de les falles, i en l'actualitat segueix relacionada com a comissionada de la falla Centre Espanya.

Per la seua banda, Carlos Tejedo Fuster és un jove molt lligat al món de les falles des que va nàixer a Burriana un 21 de març, immediatament després de la 'cremà', potser una premonició del seu esperit faller.

Pujar