elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ESPECIAL NADAL 2021

El comerç de Borriana ix al carrer en la Fira de Nadal

El comerç de Borriana ix al carrer en la Fira de Nadal
  • Hauran sortejos i bústies perquè els xiquets deixen les seues cartes a Papà Noel i els Reis Mags

Galeria de fotos
Fira de Nadal de Burriana
Fira de Nadal de Burriana
MÉS FOTOS
El comerç de Borriana ix al carrer en la Fira de Nadal - (foto 2)
El comerç de Borriana ix al carrer en la Fira de Nadal - (foto 3)
El comerç de Borriana ix al carrer en la Fira de Nadal - (foto 4)

La plaça del Pla de Borriana s'ha convertit en un xicotet centre comercial obert amb la ubicació de la Fira de Nadal, una cita que en 2020 va ser un èxit i que aquest 2021 espera repetir l'acolliment.

Un total de 32 comerços participen en aquesta fira, instal·lada en castes de fusta, i que amb la decoració nadalenca fan del centre de la capital de la Plana Baixa un lloc idoni per a realitzar les compres de Nadal i preparar alguns regals.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidor de Comerç, Sara Molina, al costat de membres de la corporació municipal han participat en la inauguració de la Fira de Nadal que ha coincidit amb l'encesa de les llums de Nadal.

Així, la fira estarà oberta fins al dilluns 6 de desembre, aprofitant la festivitat del dia de la Constitució.

Així, l'horari serà el dissabte i el diumenge l'horari serà d'11.00 a 21.00 i el dilluns d'11.00 a 20.00 hores.

La fira de Borriana no comptarà enguany amb actuacions musicals ni d'animació en la plaça, per la qual cosa les activitats infantils s'han traslladat al CMC La Mercé amb un contacontes per als més xicotets.

Com a novetat enguany en la Fira de Nadal, els xiquets i xiquetes poden depositar les cartes als Reis Mags en les tres bústies reals realitzats pels artistes fallers del municipi per al passat nadal i que representen la figura de Melchor, Gaspar i Baltasar. A més s'ha afegit una nova bústia amb la figura de Papa Noel.

Sorteig de premis

En el sorteig que se celebrarà el dilluns dia 6, últim dia de la Fira de Nadal, abans de la clausura, es repartiran premis consistents en un viatge i lots de productes dels comerços participants entre les persones que realitzen les seues compres en la Fira i depositen el bitllet facilitat pels comerços en les urnes corresponents situades en la pròpia Fira.

Pujar