elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional

El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional
  • El club acaba la temporada amb bones sensacions i amb l'esperança "d'un gran futur"

El passat cap de setmana es va disputar a Madrid, el campionat d'Espanya de caiac polo. Aquest campionat marca la fi de la temporada per al club de regates Borriana.

Fins a les instal·lacions de porta de ferro es van desplaçar els dos equips absoluts del Borriana, l'equip femení i l'equip masculí.

En aquest torneig l'equip masculí no van arribar en el seu millor moment i només van poder aconseguir una victòria durant el torneig, això els va deixar en 14è lloc.

Millor li va anar a l'equip femení que va finalitzar el torneig amb un 8è, tot i la jove mitjana d'edat, el que pronostica un gran futur per a aquest equip.

L'equip no va tornar a la seua seu a la Mariana Burriananova amb les mans buides, ja que es va fer entrega del trofeu com el 2n club de la classificació general de la lliga nacional.

A aquest trofeu cal sumar-li l'aconseguit fa dues setmanes a Arcos de la Frontera. El club va aconseguir el 2n lloc de la classificació general del campionat de joves promeses, on els equips base del Club de Regates Borriana van aconseguir emportar-se el 4t lloc en la categoria sub-16, el bronze en la categoria sub-21 i la plata en la sub-21 femenina.

Des del club valoren aquests resultats molt positivament i deixen veure que l'organització està creixent a un bon ritme i li espera un gran futur si segueixen fomentant l'esport base.

MÉS FOTOS
El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional - (foto 2)
El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional - (foto 3)
El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional - (foto 4)
El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional - (foto 5)
El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional - (foto 6)
El club de regates Borriana s'alça amb la plata en la lliga nacional - (foto 7)
Pujar