29 de setembre de 2020 29/9/20

Clausell pren possessió com a regidor del Grup Popular de Borriana

Clausell pren possessió com a regidor del Grup Popular de Borriana - (foto 1)

  Alejandro Clausell, número vuit de la candidatura amb la qual el Partit Popular de Borriana va concórrer a les eleccions municipals de 2015, prendrà possessió aquesta vesprada en el ple municipal com a regidor del Grup Municipal Popular en substitució a Quique Safont, qui va renunciar al seu càrrec fa tres setmanes per motius d'índole professional.

  Clausell, de 41 anys d'edat, casat i amb dos fills, està afiliat al Partit Popular des de fa vuit anys, és mestre i psicòleg en el col·legi Salesiano i forma part activa de la vida municipal. Durant més de quinze anys ha realitzat diferents accions de voluntariat en l'associació Centre juvenil Porta Oberta on ha exercit com a president, coordinador i monitor. A més, el nou edil popular també compta amb experiència en voluntariat internacional a Togo i, és també aficionat a les arts escèniques participant en musicals, teatre i altres esdeveniments com a presentador i jurat de concursos.

  El nou regidor del Grup Popular ha agraït al partit "l'oportunitat i la confiança que l'equip ha dipositat en ell en encarregar-li aquesta responsabilitat", al mateix temps que ha destacat la labor del seu antecessor, Quique Safont, que m'ha deixat el "llistó molt alt ja que ha sigut una part important per al Grup Popular".

  Així mateix, Clausell ha assegurat afrontar aquesta nova etapa amb les "piles carregades i amb la il·lusió que requereix servir a Borriana i els seus veïns". "Vaig a treballar amb esforç i tenacitat per a donar al Grup Popuar i a la ciutat el millor de mi mateix i contribuir a millorar la qualitat de vida dels veïns fent d'altaveu de les seues demandes i promovent a través de propostes i iniciatives una oposició constructiva i responsable per a intentar des de la participació que tots els veïns formem part activa en la gestió municipal", ha asseverat el regidor popular.

   2 comentaris
  BIENNNNN
  BIENNNNN
  11/04/2017 09:04
  OLE I OLE

  Oposició constructiva!!!!!!!!......va molts ánims!!! i a vore si es aixó possible d´una vegada per totes......ojalá!!!! perque a este poble falta li fa que trevallen per ell en lloc d´anar buscant sempre la foto de rigor i la critica destructiva.

  Pujar