4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP celebra que Compromís reserve partida en 2017 per a implantar l'autobús mancomunat a l'UJI

El PP celebra que Compromís reserve partida en 2017 per a implantar l'autobús mancomunat a l'UJI - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha celebrat que Compromís reserve partida econòmica en 2017 per a implantar l'autobús mancomunat a la UJI que el partit, l'1 d'octubre de 2015, va anunciar que estaria operatiu l'1 de novembre del passat any.

  Ana Montagut, regidora del PP a Borriana, ha considerat que la reserva econòmica reflectida en el pressupost per al pròxim any “demostra un interès que esperem es traduïsca en l'engegada del servei”. “Nosaltres estem disposats a col·laborar i facilitar el nostre esforç per a aconseguir que la prestació que s'implante siga la més eficaç i útil per als usuaris”.

  En aquest sentit, des del grup municipal del Partit Popular a Borriana preguntaran la setmana vinent en comissió als membres del tripartit per la planificació prevista per a implantar aquest transport mancomunat. “Nosaltres vam oferir alternatives, crear una taula de treball amb els usuaris, avaluar els temps, establir les parades i fixar les prestacions de l'autobús en funció de les necessitats dels estudiants”.

  Així les coses, ha declarat Montagut, el PP consultarà en comissió “per quins són les mesures empreses fins al moment per a fructificar aquest acord”. Un transport que estaria mancomunat amb les poblacions de Vila-real i Almassora, si bé aquesta última ja disposa de la prestació després d'engegar-la el Partit Popular el 29 de setembre de l'any 2014.

  La iniciativa, promoguda per Compromís, planteja aprofitar el transport d'Almassora i mancomunar-ho per a donar servei als estudiants de Borriana i Vila-real. “Una idea que ens sembla adequada sempre que es compte amb l'opinió dels universitaris a els qui va dirigida. Per aquest motiu, volem conèixer què mesures s'han emprès després de més d'un any de gestions perquè aquest transport entre en funcionament el pròxim any”.

   2 comentaris
  Acompañante Mayor
  Acompañante Mayor
  12/12/2016 06:12
  Fallera Mayor

  ¿Aquí nos estamos volviendo tontos?, esta señora, dentro de su actitud hipócrita e infumable viene a decirnos que se alegra que otros vayan a poner en marcha un servicio de transporte para los estudiantes de Burriana ir a la Universidad. Se puede tener la cara dura pero tanto, este servicio debería de estar en Burriana hace años y ustedes los concejales del PP son los máximos responsables de que no este en marcha. A parte de ser fallera mayor de Burriana que otros méritos tiene esta mujer que lleva 20 años chupando del bote y riendose de todos nosotros. Dejen trabajar a los que estan hoy porqué ustedes ya han demostrado que no saben lo que es.

  Pujar