3 de juny de 2020 3/6/20

El CEIP José Iturbi, conscienciat amb el medi ambient

El CEIP José Iturbi, conscienciat amb el medi ambient - (foto 1)

  El passat 28 de febrer, alumnat de tres i cinc anys del CEIP José Iturbi i les seues famílies van fer tasques de neteja a la platja de Burriana, on van recollir diversitat de deixalles, envasos i altres elements que embruten i contaminen la voramar.

  Amb anterioritat, s’havia treballat a les aules la importància i la pràctica del reciclatge i de la reducció de residus.

  La iniciativa s’emmarca dins del programa de centre sostenible que es fa a l’escola des de fa anys, i que enguany s’ha reconegut amb l’adhesió a la xarxa de centres sostenibles a través del compromís EAR.

  L’alumnat va replegar molts tipus de residus, alhora que va gaudir d’un dia de convivència i de contacte amb la natura. L’eixida de neteja de la mar es repetirà a principis d’abril. 

  Al CEIP José Iturbi estan implicats amb la implantació de les tres R: reduir, reciclar i reutilitzar. Als darrers anys, s’ha fomentat l’ús de la carmanyola en lloc del paper d’alumini, les botelles d’aigua reutilitzables i el reciclatge de paper i envasos a les aules, així com la reutilització d’ambdós materials.

  També es participa en la visita a l’ecoparc municipal i en les activitats de plantació d’arbres a l’entorn de la població de Burriana.

  MÉS FOTOS
  El CEIP José Iturbi, conscienciat amb el medi ambient - (foto 2)
  El CEIP José Iturbi, conscienciat amb el medi ambient - (foto 3)
  El CEIP José Iturbi, conscienciat amb el medi ambient - (foto 4)
  Pujar