elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La caserna de la Guàrdia Civil de Borriana rep 3 milions d'euros per a millorar els seus intalaciones

La caserna de la Guàrdia Civil de Borriana rep 3 milions d'euros per a millorar els seus intalaciones
  • L'alcaldessa ha mostrat la seua satisfacció per la inversió en una instal·lació que presenta deficiències

El Govern d'Espanya ha fet pública la inversió en 19 seus de Policia Local, aquarteraments de la Guàrdia Civil i centres penitenciaris de la Comunitat Valenciana. Així, la caserna de la Benemèrita a Borriana s'inclou en el llistat de les actuacions previstes des del Ministeri de l'Interior.

Les millores de la caserna de Borriana s'inclouen en el llistat prioritat nivell 1 i suposaran una inversió de 3.069.019,80 euros i consisteixen en l'aïllament exterior, inclou façanes i cobertes, el canvi de finestres, il·luminació interior i panells solars.

Així, el Govern actuarà en una superfície total de 6.039 meraros quadrats.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assegurat que en el govern municipal se senten “satisfets” que s'incloguen aquestes obres. “Es tracta d'una quantitat important per a millorar les instal·lacions”, que per la seua antiguitat presenten importants deficiències.

No obstant això, Safont ha recordat que des de l'Ajuntament de Borriana s'ha actuat a pintar l'aquarterament o el manteniment d'aquest. A més ha destacat l'actitud “col·laborativa” de l'Ajuntament i la Guàrdia Civil, als qui ha agraït la seua labor.

Pujar