29 de març de 2020 29/3/20

Les falles de Burriana 2020 ja tenen cartell oficial

Les falles de Burriana 2020 ja tenen cartell oficial - (foto 1)
  • El cartell 'Esclafit' de Joan Guerola serà la imatge de les Falles de 2020 de Burriana

MÉS FOTOS
Les falles de Burriana 2020 ja tenen cartell oficial - (foto 2)

El jove borrianenc Joan Guerola Garí amb l’obra 'Esclafit' ha sigut el guanyador del concurs del disseny del cartell anunciador de les Falles de Sant Josep 2020. L'Ajuntament de Burriana editarà i distribuirà l'obra guanyadora, que a més rep un premi de 500 euros.

El jurat, presidit per la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, i integrat pels professionals de les Arts Plàstiques i Il·lustració Sandra Broch i Xavier Ribes i pel tècnic de Cultura de l'Ajuntament, Rafael Marañón, com a secretari; ha acordat atorgar el primer premi, dotat amb 500 euros, a l'original presentat per Joan Guerola Garí i concedir un accèssit, sense quantia econòmica, al cartell amb el lema 'El templat i la festa', realitzat pel també borrianenc Víctor Melià d'Alba.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer ha volgut remarcar “la qualitat de les obres que han presentat els artistes” i l'àmplia participació en el certamen. Alhora, també ha destacat que cada any es presenten més cartells al concurs, i que el jurat ho ha tingut “molt complicat a l'hora triar el millor cartell”.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar