29 de gener de 2020 29/1/20

Carlos Solá (PP): "La incapacitat del PSPV deixa a Borriana sense nínxols en el cementeri"

Carlos Solá (PP): "La incapacitat del PSPV deixa a Borriana sense nínxols en el cementeri" - (foto 1)
  • L'ampliació està paralitzada i la situació és límit perquè “els qui governen estan més ocupats en pujar-se el sou i incrementar impostos que en treballar”

La capacitat del cementeri de Borriana es troba en una situació límit per la imprevisió d'un PSPV que “està més ocupat en pujar-se el sou que a treballar per la ciutat”. Així ho ha considerat Carlos Solá, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, després d'advertir la paralització de les obres d'urbanització del cementeri que es troba pràcticament al 100% d'ocupació.

“A Borriana tenim un govern, el PSPV, que té altres prioritats, com la de pujar-se el sou”. “Aqueix és el vertader objectiu i després, cobrar-li'l a les famílies a base d'una pujada d'impostos descarada i alarmant”.

La situació del cementeri de Borriana és límit. Adjudicada l'ampliació de les instal·lacions l'any passat, l'obra està paralitzada i no hi ha data per a reprendre el projecte. “No hi ha nínxols per a atendre la demanda periòdica que es registra en el *camposanto. I aquesta situació”, ha postil·lat Solá, “obliga a ocupar nínxols recuperats, que estan en el sector més antic del cementeri i en altures que ningú desitja”.

Des del PP reclamen al PSPV “que es pose a treballar en les necessitats reals de la ciutadania”. “No es pot entendre que els qui gestionen un municipi estiguen més entregats a les seues nòmines que a garantir serveis bàsics a la ciutadania”. “I Borriana”, segons ha considerat el regidor, “el que necessita és un govern responsable, capaç de treballar per a garantir prestacions i defensar els drets dels veïns”.

Solá ha manifestat el seu desig “de treballar per les nostres famílies”. “Perquè des del passat mandat s'ha sotmés als propietaris de nínxols al pagament d'unes taxes que no s'han traduït en millores en la instal·lació. Ens tindran per a treballar per Borriana, però mai per a martiritzar a les famílies a base de pujades d'impostos que només es justifiquen perquè PSPV i Compromís desitgen cobrar més a final de mes”.

Pujar