elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Caixa Rural de Borriana reparteix un detall de Nadal als socis pensionistes

La Caixa Rural de Borriana reparteix un detall de Nadal als socis pensionistes
  • Serà del 14 al 17 de desembre en el centre social del carrer La Carrera

La Caixa Rural de Borriana vol agrair als socis pensionistes la seua fidelitat i celebrar amb ells el Nadal 2021 d'una forma molt especial. Per a això, repartiran els tradicionals detalls nadalencs perquè puguen gaudir amb els seus familiars i amics d'aquestes festes tan entranyables.

Així, els dies 14, 15, 16 i 17 de desembre es repartirà aquest aguinaldo entre els socis de la Caixa Rural San José de Borriana amb pensió domiciliada. 

On recollir-ho i horari

L'horari per a recollir el detall nadalenc serà de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores en el centre social que l'entitat té al carrer La Carrera, número 17, del 14 al 17 de desembre.

Per a recollir aquest aguinaldo serà necessari entregar la carta que l'entitat ha remés a tots els seus socis pensionistes.

D'aquesta manera, la Caixa Rural de Borriana vol felicitar el Nadal als seus socis amb pensió domiciliada.

Repartiment de calendaris

D'altra banda, el dilluns 13 de desembre la Caixa Rural San José de Borriana iniciarà el repartiment dels calendaris de 2022, fins a finalitzar les seues existències. Els calendaris es podran recollir, en horari d'oficina, en qualsevol de les tres seus que Caixa Rural San José disposa a Borriana.

Pujar