elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana reparteix 2.000 euros en vals del sorteig ‘Fem Barri’ per a gastar en el comerç local

Burriana reparteix 2.000 euros en vals del sorteig ‘Fem Barri’ per a gastar en el comerç local
  • Les deu persones guanyadores van rebre ahir per la vesprada els premis i van canviar els seus vals per compres en diferents comerços de la ciutat

MÉS FOTOS
Burriana reparteix 2.000 euros en vals del sorteig ‘Fem Barri’ per a gastar en el comerç local - (foto 2)
Burriana reparteix 2.000 euros en vals del sorteig ‘Fem Barri’ per a gastar en el comerç local - (foto 3)

L'Ajuntament de Burriana ja ha repartit entre les persones guanyadores del sorteig de la campanya ‘Fem Barri’ els 2.000 euros en vals per a consumir en el comerç local de la ciutat. Aquest dijous per la vesprada es van entregar els vals a les persones agraciades, que han fet efectius els seus premis anant de compres per molts dels comerços adherits.

Els premiats i les premiades en el sorteig, que va tindre lloc el passat 23 d'abril, han sigut Rosa Maria Sancho, Lorena Palomero, Yolanda Dols, Esther Pallardó, Rosa Ramia, Nuria Granell, Dolores Abad, Vicenta Valls, Jose Luis Morales i Mari Carmen Ondoño.

La campanya promocional ‘Fent Barri… Burriana és mou’ ha repartit els 2.000 euros en 10 premis de 200 euros amb l'objectiu d'estimular i promoure el comerç local i de barri durant aquesta primavera, i amb la finalitat de dinamitzar l'economia de la ciutat i impulsar la creació d'ocupació.

En aquest sentit, la regidora de Comerç, Sara Molina, ha subratllat que el comerç de barri ”és un dels motors econòmics de Burriana i en aquest any dur de pandèmia és necessari el suport dels veïns i veïnes perquè puguen continuar amb la seua activitat i dotar de vida la ciutat”.

La iniciativa ‘Fem Barri’, que recull el testimoni de les tres campanyes anteriors que es van llançar en 2020, s'ha desenvolupat entre el 22 de març i el 22 d'abril, en aquest període, les persones que han fet les seues compres en els comerços adherits han pogut participar amb la introducció de les paperetes en les urnes habilitades en diferents llocs.

En aquesta edició, els comerços participants en què s'han realitzat les compres han sigut 'Ely Estilisme', 'Manolo Artesanía Fallera', 'Peluquería Abril’s', 'Soledad Martí Tocados', 'Peluquería Isabel', 'Centre d'Estètica Fani', 'Casanova', 'Teresa Casinos' , 'Canción de Cuna', 'Yolanda Devís', 'Viatges Míster Ocio', 'Centre Massatges i Osteopatia Burriana', 'Lolín Peluqueria' o 'Pastisseria Barrionuevo'.

També s'han repartit els vals entre 'Car Garage Slot', 'Centre de bellesa Montse', 'Conmove', 'Casabuena', 'Cafeteria Virgen del Mar' 'La Il·lusió Fallera', 'Cafeteria Raconet de Natzaret', 'Floristeria Flors', 'Ely Estilisme', 'Pastisseria Punt de Neu', 'L’Olivero', 'Dietètica Susana', 'Carnisseria La Rusca', 'Estanc de la plaça Major', 'EntreFarines' i 'Centre d’Estètica Balmar'.

Pujar