elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana registra un nou brot de covid en un centre educatiu

Burriana registra un nou brot de covid en un centre educatiu
  • Sanitat confirma el cinquè brot d'àmbit educatiu en dues setmanes

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha comunicat un nou brot de covid a Burriana. Es tracta d'un brot d'àmbit educatiu i l'únic que s'ha resgitrado durant l'última jornada a la província de Castelló.

El brot d'avui deixa quatre persones contagiades i es tracta del cinquè brot que s'ha originat en un centre educatiu de la Plana Baixa en les últimes dues setmanes, que deixen 32 persones contagiades en l'àmbit educatiu, i el novè brot des de mitjan mes d'abril. D'ells, cinc han sigut educatius, dos d'origen laboral i tres d'origen social.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, els col·legis Penyagolosa i Pare Vilallonga han tingut algun aula confinada per covid en els últims dies.

Burriana té actualment 121 casos actius de covid, deu més que ahir, segons ha informat la Generalitat Valenciana, una xifra que situa a la capital de la Plana Baixa en una taxa d'incidència de 345,20 casos per cada 100.000 habitants. Des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat 2.085 persones a Burriana i 52 han mort.

Pujar