elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana registra un brot de coronavirus després de més d'un mes sense notificar nous focus

Burriana registra un brot de coronavirus després de més d'un mes sense notificar nous focus
  • Es tracta d'un brot originat en una reunió entre amics i familiars i hi ha, almenys, cinc persones contagiades

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un brot de coronavirus a Burriana. Es tracta d'un focus d'origen social, és a dir, per a reunions entre amics i familiars, i afecta almenys a cinc persones. Feia més d'un mes que no es registrava cap brot important a la localitat de Burriana.

Precisament la dada de sanitat coincideix amb la denúncia de la Policia Local de Burriana que, tal com els ha avançat elperiodic.com, ha informat que aquesta Setmana Santa s'han disparat les denúncies per reunions il·legals entre amics i familiars.

Segons les últimes dades de Sanitat, a la localitat de Burriana s'han registrat 37 casos en les dues últimes setmanes i la incidència acumulada ha ascendit fins als 106 casos per cada 100.000 habitants, una xifra lleugerament superior a la que hi havia fa un mes (99 casos per cada 100.000 habitants).

Des que va esclatar la pandèmia s'han registrat 52 morts a Burriana a causa de l'coronavirus, un a l'últim mes. A més, 1.944 veïns s'han contagiat des de l'inici de la crisi.

Aquest brot no és l'únic confirmat per la Conselleria aquest dimecres ja que s'han registrat un total d'onze, quatre d'ells a la província de Castelló. Aquest dimecres hem conegut 160 nous contagis a la Comunitat Valenciana així com huit morts.

Pujar