5 de desembre de 2020 5/12/20

PP Burriana: “El PSOE pagarà 1.500 euros al mes a l'edil de Joventut per reunir el Consell una vegada a l'any”

PP Burriana: “El PSOE pagarà 1.500 euros al mes a l'edil de Joventut per reunir el Consell una vegada a l'any” - (foto 1)
  • Lluïsa Monferrer veu reduïda la seua càrrega de treball a una funció mínima amb un sou considerable que compatibilitzarà amb la seua nòmina de diputada

La regidora del PSOE Lluïsa Monferrer cobrarà 1.500 euros al mes per les seues responsabilitats al capdavant de la cartera de Joventut. És el sou que l'alcaldessa de Burriana li ha assignat a qui fins fa poques setmanes era la regidora de Festes i que ara cedeix el càrrec per a limitar les seues tasques a l'àrea de Joventut, amb una càrrega de treball mínima.

El PSOE ha decidit assignar-li un sou de 1.500 euros a la regidora que entre les seues escasses obligacions està la de convocar una vegada a l'any el Consell de la Joventut. Unes responsabilitats mínimes “però que el PSOE s'ha encarregat de remunerar de manera folgada, perquè quan es tracta de pagar als seus, ni PSOE ni Compromís escatimen”, tal com han assenyalat des del PP.

Cal assenyalar que la regidora socialista sumarà a aquesta nòmina el sou que cobra com a diputada provincial en la Diputació de Castelló. La remodelació del govern municipal, provocada per la renúncia del qual fora regidor de Policia, Javier Gual, “només ha vingut a demostrar que un any després que es pujaren els sous 100.000 euros, poc els importa a PSOE i Compromís la crisi sanitària i econòmica en la qual ens trobem”. “L'única prioritat per a ells”, ha manifestat Juan Fuster, portaveu del PP a Burriana, “és que blindar els seus sous per a garantir un bon matalàs davant l'avinguda d'una crisi econòmica sense precedents”.

En efecte, mentre PSOE i Compromís reben la nòmina puntualment a final de mes, “hi ha veïns que s'han quedat en l'atur, uns altres que segueixen sense cobrar els ERTO (Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació), uns altres que pateixen per a poder mantindre les despeses del seu negoci, i uns altres, lamentablement massa, que s'han vist abocats a tancar l'activitat que regentaven”.

Des del Partit Popular a Burriana, “continuarem reclamant a aquesta coalició de nòmines, que vetle pels interessos dels seus ciutadans en lloc de pujar-los els tributs per a poder pagar els seus sous. Perquè la nostra ciutat mereix les màximes garanties d'èxit davant un escenari que cada dia es presenta més crític i complicat per a superar-ho de manera airosa”.

Pujar