5 d’agost de 2020 5/8/20

PP Burriana: “El PSOE alimenta l'abandó del riu Ana i enerva als veïns per la falta de neteja”

PP Burriana: “El PSOE alimenta l'abandó del riu Ana i enerva als veïns per la falta de neteja” - (foto 1)
  • El PP, que ja es va fer ressò de les protestes al juny, torna a plantejar la necessitat d'actuar en l'entorn per a atallar las plagues, netejar fems i evitar incendis

MÉS FOTOS
PP Burriana: “El PSOE alimenta l'abandó del riu Ana i enerva als veïns per la falta de neteja” - (foto 2)

El PSOE segueix sense emprendre mesures per a corregir l'abandó que pateix el riu Ana malgrat que les protestes dels veïns segueixen en augment. Així ho ha transmés el regidor del PP a Burriana, Vicente Tejedo, després que passat un mes des que el PP comunicara en comissió les protestes ciutadanes el PSOE seguisca sense actuar en l'entorn.

“L'estat d'abandó del llit del riu al seu pas per Burriana és notable”. “La vegetació grimpa fins a la via pública i les plagues es reprodueixen en un mitjà en el qual des de fa anys no s'actua”. Aquesta situació, sumada a l'acumulació de fems en alguns punts i les elevades temperatures “obliguen a emprendre mesures per a evitar incendis”.

Des del PP han tornat a transmetre les queixes dels residents que viuen a banda i banda del llit que denuncien la falta de conservació i neteja d'aquest espai natural. “Hauria d'haver-hi un manteniment periòdic que evitara el desistiment que en aquests moments exhibeix l'entorn”. D'existir, “evitaríem també les protestes ciutadanes per l'aparició de rates, paneroles, mosquits... que es desenvolupen de manera exponencial en un espai que els serveix de recer”.

Tejedo ha lamentat que el PSOE haja convertit al riu Ana en una selva i en lloc de programar una neteja exhaustiva estiga planificant safaris a costa del càstig dels residents de l'entorn. En opinió del PP, “és la millor mostra de quin és el grau d'implicació del PSOE en la conservació de la nostra ciutat”. Un abandó que “no sols pateixen els veïns d'aquest entorn, sinó també ciutadans del nucli urbà i de la zona marítima que reivindiquen serveis concordes a les pujades d'impostos que ha aplicat el PSOE amb el suport de Compromís”. “Si hi ha diners per a pujar-se els sous 100.000 euros, abans hauria d'haver-ho per a atendre les demandes ciutadanes que clamen des de fa mesos per la necessitat de reforçar la neteja i la conservació d'aquest paratge, entre altres”.

Pujar