4 de desembre de 2020 4/12/20

Burriana presenta l'onzena edició d'un Triatló que no deixa de créixer

Burriana presenta l'onzena edició d'un Triatló que no deixa de créixer  - (foto 1)
  • El club Triatló Burriana i la regidoria d'Esports donen a conèixer els detalls d'una prova que tindrà lloc diumenge que ve i que comptarà amb un total de 525 participants

Els membres del Club Triatló Burriana han presentat junt al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Burriana, Vicent Granel, la que és ja l'onzena celebració del Triatló Ciutat de Burriana, que arribarà als carrers del districte marítim diumenge que ve 28 quan a partir de les nou del matí es done l'eixida als primers participants. I seran només els primers perquè tal com ha destacat el director tècnic de la prova, Héctor de la Cagiga, “realitzarem fins a quatre eixides diferents amb diversos minuts de separació perquè el desenvolupament de la prova siga el més senzill possible i no dificulte l'evolució dels participants, ja que el Triatló de Burriana ha tornat a ser un èxit quant a convocatòria i tornarem a esgotar les inscripcions amb un total de 225”.

En la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment esportiu emmarcat dins els dotze caps de setmana consecutius en els quals Burriana ha acollit algun tipus de prova o activitat esportiva, ha estat l'edil Vicent Granel qui ha iniciat el torn de paraula explicant que “estem molt satisfets de poder presentar una vegada més una de les proves més emblemàtiques de la nostra ciutat, ja que al contrari del que ha succeït en els dos últims anys amb altres triatlons, el de Burriana no ha parat de créixer”. Granel ha volgut agrair el treball “del club organitzador, ja que coneixent el gran treball d'infraestructura i organització que comporta, és de lloar que seguixquen avant amb un esdeveniment que mostra tant l'atractiu de Burriana com el treball ben fet que hi ha darrere”.

A continuació, ha estat el president del club, Carlos Capella qui ha volgut retornar l'agraïment “tant als col·laboradors com l'Ajuntament, com als mateixos inscrits, ja que no han dubtat ni un segon a participar i ens demostren la seva confiança a l'hora d'organitzar el triatló”.

Finalment, ha estat el director tècnic de la competició, Héctor de la Cagida, qui ha detallat alguns dels aspectes esportius que marcaran el desenvolupament de la prova: “cal destacar que després d'onze edicions, hem aconseguit depurar i optimitzar els circuits pels quals transcorre la prova, que en la majoria de recorregut seran com en la passada edició”. A més, també ha explicat que “la prova decideix part de la classificació en dos títols diferents, el de la Lliga autonòmica de Clubs Caixa Popular i el del Circuit Provincial, amb el que haver aconseguit tancar el total de les inscripcions en el límit de 525 és un gran motiu per estar satisfets”. Segons ha detallat de la Cagiga “l'eixida tindrà lloc a la platja de l'Arenal a les nou del matí, per després realitzar tres voltes al circuit per a bicicletes i dues més per a la carrera a peu, amb el que esperem que la presència de públic siga constant durant tota la prova i cap a dos les onze i mitja es puga realitzar el lliurament de trofeus”.

Els representants del club han coincidit amb l'edil d'Esports a assenyalar que “esperem de nou un gran ambient tant a nivell de participants com de públic, a més d'assegurar que la competitivitat està garantida amb la participació de grans noms del triatló en la prova. Així que ja no ens queda més que animar al públic a assistir diumenge que ve a la que estem convençuts que serà una cita espectacular”.

Pujar