elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana ha pagat ja les ajudes de la segona fase del Pla Resistir a 51 autònoms i pimes

Burriana ha pagat ja les ajudes de la segona fase del Pla Resistir a 51 autònoms i pimes
  • L'Ajuntament ha rebut 280 sol·licituds que s'estan tramitant

L'alcaldessa de Burriana, María Josep Safont, ha confirmat que l'Ajuntament ha rebut 280 sol·licituds d'autònoms i petites i mitjanes empreses per a adherir-se a les ajudes del Pla Resistir II, el nou paquet d'ajudes impulsat per la Generalitat Valenciana, Diputació i ajuntaments dirigit a les empreses i autònoms que s'han vist més afectats per la crisi.

Així, de les 280 sol·licituds, l'Ajuntament de Burriana ha resolt i pagat un total de 51, la qual cosa suposa que s'han injectat ja 126.000 euros.

Safont ha recordat que aquestes ajudes se sumen a les ja concedides a través del Pla Resistir I i els bons de comerç que s'han posat en marxa que beneficiaran, d'una banda, als borrianencs que es beneficiaran de descomptes en comerços i locals d'hostaleria, però també per a les empreses de la ciutat.

Així doncs, l'Ajuntament posarà en circulació bons de 20, 50, 100 i 200 euros, subvencionats al 50% per als veïns i veïnes de Burriana que seran canviables per a gastar en botigues de proximitat i hostaleria adherits.

En total, el consistori inverteix en aquesta iniciativa un total de 200.000 euros amb la finalitat de fer costat al comerç, l'hostaleria i el sector serveis davant la crisi derivada de la pandèmia.

Pujar