24 de novembre de 2020 24/11/20

El PP de Burriana ofereix al PSOE “acudir a Madrid per a exigir la inversió en la costa que Sánchez nega”

El PP de Burriana ofereix al PSOE “acudir a Madrid per a exigir la inversió en la costa que Sánchez nega” - (foto 1)
  • El Govern d'Espanya anuncia inversions en La Llosa i Almenara i torna a excloure a Burriana d'una inversió que “per justícia mereixen les nostres famílies”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha reclamat al PSOE i Compromís la defensa de la regeneració de la costa “que segueix sense rebre un euro del Govern de Pedro Sánchez”. “Mentre a Burriana veiem com municipis com La Llosa o Almenara reben fons del Ministeri per a garantir l'estabilitat de les seues costes, ací l'única cosa que veiem és com PSOE i Compromís amplien els seus fons a costa dels impostos dels veïns”.

Juan Fuster, portaveu del PP a Burriana, va lamentar dijous passat en ple que la falta d'implicació de PSOE i Compromís s'estiga traduint en pèrdues per al nostre municipi. “Burriana mereix molt més del que aquesta coalició de sous és capaç d'aconseguir. Som conscients que la política de despatx que practiquen tots dos partits pocs beneficis ens reportarà a la localitat”. Per aquest motiu, “exigim l'esforç i la implicació de totes dues formacions, la lluita pels objectius i els reptes que hauria de liderar Burriana i no ser vagó de cua com lamentablement està ocorrent en molts aspectes de la política municipal”.

Per a Fuster, la falta d'inversions en matèria de costes i el servilisme amb el qual el PSOE acata les decisions que Madrid li imposa “es tradueix en pèrdues per a les famílies”. “Només així s'entén que l'alcaldessa alce els muscles com a únic argument per a justificar el bloqueig en l'arribada d'inversions per part de l'administració autonòmica i central”.

El servilisme “mai ens permetria aconseguir els objectius que Burriana mereix ambicionar”. “Això sí, ens eixirà ben car. Tant com la pujada d'impostos que PSOE i Compromís ens han aplicat enguany amb un increment del 5% de l'IBI i una pujada de la taxa de fems que, lamentablement, no es tradueix en una millora de la neteja en via pública”.

Des del PP, “els oferim el nostre suport per a acudir a Madrid al fet que ens escolten, a exigir la inversió per a la nostra costa i a defensar el nostre. Perquè des del despatx, telèfon en mà i apoltronats en la butaca, difícilment aconseguirem inversions que garantisquen el futur i les oportunitats de la nostra ciutat”.

Pujar