2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP de Burriana mostra el seu rebuig a la Llei Celaaá i al tancament dels centres d'educació especial

El PP de Burriana mostra el seu rebuig a la Llei Celaaá i al tancament dels centres d'educació especial - (foto 1)
  • La Ley Celaá preveu tancar en 10 anys els centres d'Educació Especial i el PP se suma al manifest de famílies i docents “Inclusió SÍ, Especial TAMBÉ”

El PSOE  preveu tancar en un termini de deu anys els col·legis d'Educació Especial. L'avantprojecte de Llei d'Educació que tramita en les Corts Generals, l'anomenada Llei Celaá, “és un atemptat contra el dret de les famílies a triar lliurement centre per als seus fills”, tal com ha denunciat el regidor del PP a Burriana, Alejandro Clausell.

A la ciutat de la Plana Baixa “gaudim de l'excel·lència d'un centre d'Educació Especial, el col·legi Pla d'Hortolans, que és model i exemple de bon fer”. A ell acudeixen no sols estudiants de Burriana, sinó també d'altres localitats “garantint un ensenyament i formació adaptada a les necessitats dels seus alumnes”.

Des del PP “considerem que són les famílies les que han de triar lliurement el col·legi que desitgen per als seus fills. Si és un ordinari, és una excel·lent elecció. I si és un centre d'Educació Especial, també”. Amb aquesta filosofia, famílies d'alumnes amb discapacitat intel·lectual s'han unit a nivell estatal sota la plataforma Inclusió SÍ, Especial TAMBÉ, a la qual el Partit Popular ha mostrat el seu total suport.

“El PSOE pretén, una vegada més, imposar el seu criteri. Nega a les famílies la possibilitat de decidir l'opció que ells consideren millor per als seus fills. Veta un dret fonamental i, a més, el fa en un moment d'estat d'alarma, de confinament, aprofitant que els ciutadans no es poden mobilitzar als carrers”.

Des del PP de Burriana, “estem amb les famílies, donant suport a la seua llibertat per a triar”. I per aquest motiu, “exigirem al PSPV a nivell local i autonòmic que rebutgen les directrius del seu president, Pedro Sánchez, que s'ha proposat acabar amb aquesta xarxa de centres d'Educació Especial. El Govern d'Espanya hauria de vetlar per garantir drets, no per vetar-los”, ha conclòs Clausell.

Pujar