elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana està llesta per a iniciar la vacunació massiva contra el covid quan arriben les dosis suficients per a la població

Burriana està llesta per a iniciar la vacunació massiva contra el covid quan arriben les dosis suficients per a la població
  • Per amplitud, accessos i ventilació, el poliesportiu de la Bosca és el lloc ideal per a l'administració de les vacunes

L'Ajuntament de Burriana està preparat per a iniciar la vacunació massiva contra el covid quan arriben les dosis de vacunes suficients per a la població. Així ho ha afirmat la regidor de Sanitat, Lolín Carbonell.

Els desplaçaments que està realitzant la població fins a Vila-real, segons ha explicat l'edil, es deuen al fet que “hi ha massa dosis per a administrar-les en els centres de salut de Burriana però molt poques per a la vacunació massiva”.

D'aquesta manera, Carbonell ha eixit al pas de les declaracions fetes pel Partit Popular de Burriana arran de que els veïns de la capital de la Plana Baixa s'hagen de desplaçar fins a Vila-real per a rebre les dosis.

Per a l'edil de Sanitat, no seria lògic preparar tot el pavelló de la Bosca perquè no hi haja suficients vacunes per a atendre al màxim número de població. Perquè “encara no estem en la vacunació massiva”.

Així, Lolín Carbonell confia que durant els pròxims dies arriben a la Comunitat Valenciana les dosis suficients per a començar la vacunació massiva i “per a quan això succeïsca, a Burriana ja ho tenim tot previst”.

“Hem instal·lat el wifi en el poliesportiu de la Bosca i tenim ja les cadires perquè en el moment en què la Generalitat Valenciana ens diga que comencem, habilitem l'espai seguint l'esquema que ells mateixos han dissenyat”, ha explicat. “En un dia es muntarà tot i l'endemà podrà començar la vacunació”.

Per la seua amplitud, per disposar de dos accessos, per diferents carrers, la ventilació natural i rampes per a evitar barreres arquitectòniques, “el poliesportiu de la Bosca és el lloc ideal". No en va aquest espai acull cada mes la campanya de donació de sang del Centre de Transfusió de la Generalitat, per la qual cosa reuneix les característiques sanitàries idònies.

Pujar