15 d’agost de 2020 15/8/20

Cs de Burriana demana un informe per a equiparar l'increment de les ajudes de Càritas i Creu Roja

Cs de Burriana demana un informe per a equiparar l'increment de les ajudes de Càritas i Creu Roja - (foto 1)
  • La portaveu, María Jesús Sanchís, assegura que "la modificació de crèdit arriba tard i malament"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Burriana, María Jesús Sanchís, ha aplaudit que "finalment, s'haja escoltat la proposta de Cs d'augmentar les ajudes per a Càritas i Creu Roja, però ha lamentat que "no es faça de manera igualitària". Així, segons ha explicat Sanchís "mentre Creu Roja rebrà 23.000 euros, Càritas la meitat". "Creiem que totes dues associacions estan fent una gran labor per a ajudar amb totes aquelles persones que s'han quedat en situació de vulnerabilitat per la pandèmia i per tant, necessiten de quants més fons millor de manera extraordinària", ha defensat la regidora.

Així mateix, Sanchís ha criticat "el retard en l'increment d'aquestes subvencions perquè des de Cs ja vam advertir d'aquesta urgència a l'equip de Govern a la fi d'abril i no ha sigut fins ara quan ens han presentat la corresponent modificació de crèdit". "Damunt que la presenten tard, la presenten malament perquè el repartiment hauria de ser més equitatiu", ha destacat la regidora. I és que per a la portaveu, "el Consistori no ha d'escatimar ni un euro a lluitar contra les conseqüències econòmiques i socials que ens ha portat el coronavirus".

Finalment, l'edila ha reiterat "l'agraïment a aquestes associacions i a tots els seus membres que de manera altruista es deixen la pell pels veïns que pitjor ho estan passant".

Pujar