2 de desembre de 2020 2/12/20

Burriana celebra el mes de la Dona amb més d'una vintena d'activitats

Burriana celebra el mes de la Dona amb més d'una vintena d'activitats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Burriana celebra el mes de la Dona amb més d'una vintena d'activitats - (foto 2)
  Burriana celebra el mes de la Dona amb més d'una vintena d'activitats - (foto 3)
  Burriana celebra el mes de la Dona amb més d'una vintena d'activitats - (foto 4)

  L'Ajuntament de Burriana es bolca amb la celebració del Dia Internacional de la dona amb una amplia programació d'activitats distribuïdes al llarg de tot el mes de març. Amb aquesta proposta, des de la regidoria d'Igualtat es busca potenciar l'aposta del consistori per convertir-se en “una ciutat multicultural” i defensar la igualtat entre homes i dones.

  Les encarregades de donar a conéixer aquest programa van ser la responsable d'Igualtat a l'Ajuntament, María Romero, la tècnica d'igualtat Sheila Pierre i l'agent en Igualtat Lourdes Burdeus. Totes elles han agraït la col·laboració de les diferents entitats i centres educatius de la localitat en l'elaboració d'aquesta proposta.

  “En la programació d'enguany hem inclòs una sèrie d'activitats molt diverses, igual de diversa que és la figura de la dona” ha assenyalat, Romero en declaracions a elperiodic.com, qui a més ha animat a tots els veïns a participar en els diferents actes que han sigut organitzats “de manera transversal per totes les regidories”.

  En total, s'han presentat més d'una vintena d'activitats que van arrancar dissabte passat 2 de març i que es prolongaran fins al dia 31 del mateix mes. A més, el consistori se suma a la manifestació Feminista convocada a Castelló per al 8 de març i posa a la disposició de tot aquell que vulga acudir un autobús gratuït que eixirà des de la parada del riu a les 17.15h.

  Entre les activitats destaques trobem esmorzar violeta, xarrades «Cultura en femení», la vaga general feminista convocada a nivell estatal el divendres 8 de març, la 4t Cursa de la Dona que tindrà lloc el diumenge 24 de març a les 11:00h del matí i l'espectacle de comèdia «Women comedy» que acollirà el Teatre Payà el divendres 29 de març entre moltes altres activitats programades durant tot el mes.

   

   

   6 comentaris
  Mascle
  Mascle
  10/03/2019 09:03
  De donde o hay

  Joan V en cuan teniu la oportunitat traeu lo que teniu dins rabia. La igualdat es lo mateix per el home com per la dona. Cosa que tu no tens clar, mascle es genere masculi, ni mes me menos.

  Pujar