29 de novembre de 2020 29/11/20

Burriana celebra el XX aniversari de la Coronació Pontifícia de la Verge de la Misericòrdia

Burriana celebra el XX aniversari de la Coronació Pontifícia de la Verge de la Misericòrdia - (foto 1)
  • Caixa Rural ha acollit una exposició amb motiu dels actes que se celebren durant març, abril i maig i que culminaran amb la celebració de l'1 de juny

Galeria de fotos
Burriana - Exposició Verge de la Missercòrdia
Burriana - Exposició Verge de la Missercòrdia
MÉS FOTOS
Burriana celebra el XX aniversari de la Coronació Pontifícia de la Verge de la Misericòrdia - (foto 2)
Burriana celebra el XX aniversari de la Coronació Pontifícia de la Verge de la Misericòrdia - (foto 3)
Burriana celebra el XX aniversari de la Coronació Pontifícia de la Verge de la Misericòrdia - (foto 4)

Burriana celebra aquest 2019 el XX Aniversari de la Coronació Pontifícia de la Imatge de la Verge de la Misericòrdia i per aquest motiu s'han preparat diversos actes des de març i que culminaran el pròxim 1 de juny, dia en què es compleixen vint anys de la seua coronació.

Així, aquest divendres ha tingut lloc la clausura de l'exposició que Caixa Rural de Burriana ha acollit durant uns dies i en el qual hem pogut veure diferents objectes, imatges i reconeixements a la patrona de Burriana. Des de corones i joies fins a fotografies o escapularis, passant per imatges, tot això recollit per les Dames de la Verge de la Misericòrdia.

“És la nostra patrona i hem volgut enaltir la seua imatge mitjançant aquest programa d'actes. En el grup som setanta dames i l'hem preparat entre totes amb molt d'afecte des de la Basílica d'El Salvador i juntament amb el Rector d'aquesta”, ha explicat a elperiodic.com Encarnita Piquer, vicepresidenta de l'associació de les Dames de la Verge de la Misericòrdia.

En la clausura d'aquesta exposició ha tingut lloc també una conferència de l'historiador Josep Gil Cabrera. Així mateix, amb motiu d'aquest aniversari s'ha fet també una medalla commemorativa que pot comprar-se per 30€. Aquestes medalles oficials de la Verge són de plata o de plata banyada en or.

Els actes de celebració es reprendran el pròxim 1 de maig amb la Romeria al Clot de la Mare de Déu i un menjar de Germanor i continuaran el 4 de maig amb un concert de cants d'Ave María per a culminar amb al tridu del 29 al 31 de maig. L'1 de juny tindrà lloc la Missa Solemne a les 19.30 en la Basílica, presidida per Sr. Casimiro López Llorente i a la qual seguirà un berenar d'orxata i fartons.

Pujar