4 de desembre de 2020 4/12/20

Don Bosco presenta a les seues falleres d'enguany

Don Bosco presenta a les seues falleres d'enguany - (foto 1)
  • La Regenta ha acollit aquest emotiu acte que ha girat entorn del món de les flors

Galeria de fotos
Presentació Falla Don Bosco 2020
Presentació Falla Don Bosco 2020
MÉS FOTOS
Don Bosco presenta a les seues falleres d'enguany - (foto 2)
Don Bosco presenta a les seues falleres d'enguany - (foto 3)
Don Bosco presenta a les seues falleres d'enguany - (foto 4)

Ha sigut un cap de setmana molt especial per a la comissió de Don Bosco. Aquest dissabte ha tingut lloc la presentació de la falla i de les seues màxims representacions. Un acte que ha girat al voltant del món de les flors i així ho han pogut veure tots els assistents als qui s'han repartit flors de tipus diferent.

També l'escenari estava adornat amb flors de suficient grandària de colors variats. Però les protagonistes eren nou flors, representades en les nou falleres de la comissió: María Pi Feliu, Balma Blasco Sanmiguel, Ángela Arnandis Va usar, Ángela Ribes Daza, Claudia Monferrer Devís, Blanca Mallol Saborit, María Morcillo Ballester, Alejandra Ríos Medina i Pilu Ríos Medina.

Les flors que es detallen formen part de cadascun dels vestits de totes elles. Un bonic acte que ha sigut presentat per Andrea Crespo i Roser Gumabu. El president és Emilio Morcillo Ortega i la presidenta infantil, Celia Ríos Medina.

En finalitzar la presentació de les falleres, va tindre lloc l'entrada les Falleres Majors de l'any passat, Clara Segarra i Ana Molina. També es va rebre a les falles de Borriana, a les delegacions germanades com la Foguera Don Bosco i la Falla Pensat i Fet de La Vall d'Uixó, així com a les Reines Falleres (infantil i major) de Borriana.

Pujar