elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El borrianenc Ángel Cerezuela presenta juntament amb Fran Perea el seu nou single al ‘Borriana Sona’

El borrianenc Ángel Cerezuela presenta juntament amb Fran Perea el seu nou single al ‘Borriana Sona’
  • La capital de la Plana Baixa tanca el cicle de concerts d'estiu amb gran èxit

Galeria de fotos
Borriana Sona - Actuaciones 17 de juliol
Borriana Sona - Actuaciones 17 de juliol

Burriana ha gaudit aquest cap de setmana de la programació estiuenca amb una varietat d'activitats culturals, socials i musicals. Així, la capital dela Plana Baixa ha gaudit del monòleg de Meugenio, màgia per als més xicotets, visites guiades i un concert solidari.

La nota musical va arribar amb l'última jornada del ‘Borriana Sona’, un festival que s'ha estrenat enguany amb gran èxit entre veïns i estiuejants.

En un escenari immillorable, com la Torre de la Mar de Burriana, l'artista Fran Perea ha portat el millor pop a la capital de la Plana Baixa i ho ha fet acompanyat d'artistes locals.

De fet, juntament amb Fran Perea, el borrianenc Ángel Cerezuela ha presentat el seu single ‘No estaré sol’. Aquest músic local ha aprofitat al seu públic més pròxim per a donar a conèixer el seu últim treball.

També han coincidit en l'escenari del ‘Borriana Sona’ la borrianenca Tatiana Javaloyes que ha interpretant la seua música negra amb influències pop, el duo de les Alqueries F&F pop amb el seu repàs a la música espanyola dels 80 i 90, la cantant local Andrea Alcalá, que acaba de presentar el seu primer single.

Segueixen les activitats

Per als més curiosos, el dissabte a les 22 hores s'organitzen visites guiades nocturnes d'història medieval de Borriana, la ciutat que va ser la clau i un dels primers objectius del rei Jaume I en la conquesta i posterior creació de l'antic Regne de València.

Entre els llocs que recorrerà la ruta es troba la basílica d'El Salvador, monument commemoratiu de la victòria de Jaume I o una pujada al campanar, el Templat per a poder contemplar la comarca des de les altures. La visita és gratuïta, però per a poder participar cal adquirir les entrades prèviament en www.entradadirecta.com/product/borriana-medieval-nocturna.

D'altra banda, el diumenge 18 de juliol a les 20 hores els usuaris i usuàries de l'Associació Di-capacitat pujaran a l'escenari de la Torre de la Mar per a oferir el concert Princeses dels Contes, basat en el projecte musical de l'entitat.

Estaran acompanyats pels artistes del Cor Carnevale, Xou Danse o Rumbología i comptaran amb l'assistència tècnica d'Ikerabana Sound. El recinte comptarà amb totes les mesures antiCovid i s'obrirà a les 19.30 hores.

Per a assistir a l'espectacle solidari s'ha de contribuir amb un donatiu de 5 euros en l'entrada, en benefici d'aquesta associació sense ànim de lucre, integrada per persones amb diversitat funcional i amics col·laboradors, amb l'objectiu de cercar una vida més normalitzada i fomentar el respecte i la consecució d'uns drets humans bàsics.

 

MÉS FOTOS
El borrianenc Ángel Cerezuela presenta juntament amb Fran Perea el seu nou single al ‘Borriana Sona’ - (foto 2)
El borrianenc Ángel Cerezuela presenta juntament amb Fran Perea el seu nou single al ‘Borriana Sona’ - (foto 3)
El borrianenc Ángel Cerezuela presenta juntament amb Fran Perea el seu nou single al ‘Borriana Sona’ - (foto 4)
Pujar