elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana rendeix tribut al carismàtic Rafael Conde ‘El Titi’

Borriana rendeix tribut al carismàtic Rafael Conde ‘El Titi’
  • El musical ‘Liberáte’ es realitzarà aquest diumenge en el Teatre Payà

‘Colorines’, ‘La Maredeueta’, ‘Ulls verds’ o ‘Allibera't’ són algunes de les cançons més conegudes de Rafael Conde ‘El Titi’, un dels més coneguts artistes de varietats del panorama espanyol que amb tan sols 19 anys va arribar a València.

Amb ‘Allibera't’, aquest castellà-manxec de naixement, El Titi reivindicava les llibertats homosexuals.

Amb motiu de les celebracions de l'Orgull LGTBI, l'Ajuntament de Borriana ha programat un musical que es realitzarà aquest diumenge 12 de juny en el Teatre Payà a partir de les 19.00 hores.

Emprenedor, carismàtic, únic i tota una institució en la cançó espanyola, el musical rendeix tribut a Rafael Conde amb un guió variat i divertit, que recorre la trajectòria artística i personal de qui fos nomenat Fill Adoptiu de València.

De la mà del castellonenc Juanra Castillo, el festival donarà vida al mític personatge amb la seva meravellosa veu i una esplèndida interpretació.

Venda d'entrades

Les entrades es poden adquirir en www.entradesborriana.com o una hora abans en la taquilla del Teatre Payà.

La venda anticipada d'entrades també contínua aquest dijous de 17 a 19 hores en Buraudio.

El preu és de 5 euros plateja i 4 amfiteatre, amb un descompte del 25% per a jubilats, pensionistes, usuaris amb Carnet Jove i membres de famílies nombroses o monoparentals.

Celebrant la diversitat

Amb motiu de la programació ‘Celebrant la diversitat’, aquest divendres s'ha programat a les 20 hores en el CMC La Mercé l'exposició ‘Queer Hispània’ i el dimarts 28 de juny a les 19 hores es llegirà el manifest institucional LGTBIQ+ a l'Ajuntament de Borriana.

Pujar