elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana preveu un cap de setmana cultural, esportiu i comercial: No t'ho pots perdre

Las 2 rosas de Zafira
Las 2 rosas de Zafira
  • Torna el Mercat de la Mar amb 252 parades aquest diumenge en la zona de l'Arenal

Borriana encara un cap de setmana replet d'activitats i oferta cultural, esportiva i comercial. L'Ajuntament, a través de les regidories de Cultura, Esports i Comerç, i la Diputació de Castelló són les encarregades d'acostar fins a la capital de la Plana Baixa les activitats del cap de setmana perquè veïns i visitants gaudisquen del primer cap de setmana d'octubre.

Activitat cultural

El dissabte 1 i el diumenge 2 d'octubre, en el Teatre Payà tindrà lloc l'obra teatral ‘Les 2 roses de Zafiria’ a càrrec de Rodolant Teatre.

Es tracta d'una activitat que s'inclou dins de la programació cultural que prepara amb molta cura la regidoria de Cultura que dirigeix Vicent Granel.

Així, hi haurà dues actuacions. El dissabte serà a les 19.00 hores i el diumenge està prevista a les 18.00 hores.

Els concerts de la Diputació de Castelló

D'altra banda, la Diputació de Castelló ha programat per a la vesprada del divendres 30 de setembre el concert de Patxi Ojana, Anora Kito, Blackfang i Puk2; una cita que s'emmarca dins del calendari de concerts que la Diputació provincial de Castelló està realitzant per tot el territori amb motiu del 200 aniversari de la institució.

La cita serà en el Port de Borriana i començarà a les 19.00 hores de la mà de Patxi Ojana. Després pujaran a l'escenari Anora Kito (19.45 hores), Blackfang (20.30 hores) i Puk 2 (21.15 hores).

Cita esportiva

Aquest dissabte 1 d'octubre està prevista la I Marxa Ciclodeportiva ‘Ves-los i Ales’ Youcanyolé, una marxa cicloturista que es planteja com una de les més dures d'Espanya i en la qual participaran ciclistes d'elit com el ondense Óscar Cabedo, el ciclista d'Euskaltel Joan Bou, Marta Romeu, Melissa Gómiz o Javier Benítez.

Es tracta d'una cita d'interés esportiu i social perquè servirà per a recollir fons per a l'ONG Youcanyolé.

L'eixida serà a les 8.00 hores des del Piló de Borriana.

Mercat de la Mar

Així mateix, el Mercat de la Mar de Borriana torna a instal·lar-se en la zona de la platja de l'Arenal a partir d'aquest diumenge 2 d'octubre sense alternança de parades.

Així, els 252 llocs adjudicats començaran a comercialitzar els seus variats productes, sense protocol anticovid, per als centenars de persones que acudeixen cada diumenge al mercat al costat de la mar Mediterrània.

Pujar