elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana poda els Tamarindes i esbrossa les males herbes de la zona de l'Arenal

Borriana poda els Tamarindes i esbrossa les males herbes de la zona de l'Arenal
  • Les 10 persones que participen en el taller ‘Riu Anna 3’ en l'especialitat de jardineria han contribuït en les tasques

MÉS FOTOS
Borriana poda els Tamarindes i esbrossa les males herbes de la zona de l'Arenal - (foto 2)
Borriana poda els Tamarindes i esbrossa les males herbes de la zona de l'Arenal - (foto 3)

Durant aquesta setmana les 10 persones que participen en el Taller d'ocupació ‘Riu Anna 3’ en l'especialitat de jardineria han col·laborat en la poda dels Tamarindes i en el desbrossament de les males herbes de la zona de l'Arenal, en coordinació amb personal de Via Pública de l'Ajuntament de Burriana.

Segons ha explicat la regidora de l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació, Esther Meneu, aquestes tasques “encaixen totalment en el certificat de professionalitat que s'imparteix en aquests tallers d'ocupació”, l'objectiu d'aprenentatge del qual, igual que la formació professional, es basa “en la famosa tècnica d’Aprendre Fent”.

Cal recordar que el taller d'ocupació ‘Riu Anna 3’ corresponent a 2020-2021, que va començar a principis d'enguany, forma un total de 20 persones desocupades del municipi durant 12 mesos, per a poder millorar la seua ocupabilitat mentre reben un salari.

El taller compta amb dos especialitats formatives, jardineria i administració, per al qual s'han contractat 10 persones per cada especialitat formativa, ateses per un equip docent i directiu de 6 professionals.

En el taller d'enguany, els treballs pràctics es realitzen en el Complex esportiu de Llombai, encara que es continuaran realitzant col·laboracions en altres àrees municipals com l'Arenal, pel que fa als treballs de jardineria.

Els tallers d'ocupació són programes mixtos que combinen accions de formació i ocupació, dirigides a persones desocupades de 25 o més anys, en activitats relacionades amb nous jaciments d'ocupació d'interès general i social, promoguts per entitats públiques o privades sense ànim de lucre, tot facilitant així la posterior integració en el mercat de treball, tant en l'ocupació per compte d'altri com a través de la creació de projectes empresarials o d'economia social.

Pujar