elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana manté els Homenatges de Falles però suspén els actes festius en senyal de duel per l'incendi de València

Borriana manté els Homenatges de Falles però suspén els actes festius en senyal de duel per l'incendi de València
  • L'Homenatge de la Reina Fallera Infantil està prevista per a esta vesprada i l'Homenatge de la Reina Fallera és el dissabte a la nit

L'Ajuntament de Borriana en coordinació amb la Federació de Falles ha decidit cancel·lar els actes lúdics i festius previstos per a este cap de setmana com la discomóvil programada per a este dissabte 24 i la “mascletà” del diumenge 25, a més de l'acte d'homenatge faller i lliurament de recompenses del mateix dia, en senyal de duel per l'incendi en un edifici de València que deixa, almenys 4 morts i del qual encara hi ha 14 persones desaparegudes. 

No obstant això, es mantenen els actes protocol·laris d'Homenatge a les Reines Falleres de hui i demà, encara que les desfilades fins al Teatre Payà, es realitzaran sense acompanyament musical i guardant-se un minut de silenci en suport a les víctimes.

Cal assenyalar que l'Ajuntament de Borriana ha guardat este matí un minut de silenci en com a mostra de duel per este dramàtic incendi. 

Minut de silenci a Borriana
Minut de silenci a Borriana

D'esta manera, l'Ajuntament de Borriana trasllada les seues condolences pels morts en l'incendi en un bloc de cases de València. 

A més, les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta durant els tres dies de dol decretats en la Comunitat Valenciana.

 

Pujar