elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana exalta la seua Reina Fallera Infantil 2024, Anna Solà

Borriana exalta la seua Reina Fallera Infantil 2024, Anna Solà
  • En un preciós acte en què els més petits han estat els protagonistes

Videos
Exaltació Reina Fallera Infantil de Borriana 2024, Anna Solà
Exaltació Reina Fallera Infantil de Borriana 2024, Anna Solà

Anna Solà ja és oficialment Reina Fallera Infantil de Borriana 2024. La nena ha rebut la banda acreditativa a mans de l'alcalde, Jorge Monferrer Daudí, en un emotiu acte en què els xiquets fallers han estat els protagonistes.

Després de l'Exaltació a la Reina Fallera 2024 aquest dissabte, avui era el torn d'una Anna Solà que ha gaudit en tot moment, tal com ens explicava en una entrevista amb elperiodic.com minuts abans de començar l'espectacle: “Disfrutaré moltíssim perquè és un dels actes més bonics que sé que viuré”.


Anna recull el testimoni de la Reina ixquent, Maria Olivas, a qui té un gran afecte: “Maria ha estat una Reina de deu, som molt amigues i tinc molta sort de tenir-la d'antecessora”. I és que Maria ha estat una gran reineta i s'ha acomiadat emocionada i molt feliç d'haver complert el somni: “No sabria dir quin moment del meu regnat ha estat el millor, he gaudit moltíssim”.


L'acte ha començat amb la concentració a primera hora del vespre a casa de la Reina Fallera Infantil i posteriorment a la porta de l'ajuntament, per ixir desfilant fins al Teatre Payà. Representants infantils de les festes de tots els punts de la Comunitat Valenciana han volgut exaltar la petita Anna al seu gran dia.

També li han acompanyat la Cort d'Honor i Dames de la Ciutat 2024 i les falleres de les 18 comissions de falla del municipi. A les 17:30 ha començat oficialment l'acte: primer ha estat el torn de l'Exaltació de les Falleres Majors Infantils i les Corts d'Honor Infantils de les Comissions Falleres 2024; posteriorment ha tingut lloc l'Exaltació de la Cort d'Honor Infantil. I finalment, el plat fort, l'Exaltació Reina Fallera Infantil de Borriana 2024.

Després de la imposició de la banda ha tingut lloc l'emotiu discurs de la seua mantenidora, Marisa Canseco, que ha vinculat les dues passions de la petita Anna: les falles i la música: “Anna és molt afectuosa, constant, educada i amant de les falles ”. L'acte ha estat presentat per dues falleretes que han dinamitzat una tarda inoblidable pels més petits.

Cap de setmana d'exaltacions

Aquest diumenge era el torn d'Anna i fa unes hores va ser el de Laia Molina, la Reina Fallera de Borriana 2024, que ja llueix la banda acreditativa. Pots veure ACÍ el reportatge complet amb vídeo així com les galeries de fotos del dissabte a la nit.


MÉS FOTOS
Borriana exalta la seua Reina Fallera Infantil 2024, Anna Solà - (foto 2)
Borriana exalta la seua Reina Fallera Infantil 2024, Anna Solà - (foto 3)
Borriana exalta la seua Reina Fallera Infantil 2024, Anna Solà - (foto 4)
Pujar