elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Què fer a Borriana aquest cap de setmana: consulta tota l'agenda

Què fer a Borriana aquest cap de setmana: consulta tota l'agenda
  • Eugeni Alemany, el festival infantil El Cuc, falles, les jornades de la taronja i la Volta a peu als ermites centren l'activitat

L'activitat cultural i festiva de Borriana no per a. Aquest cap de setmana hi ha previstes diversos actes en l'agenda de la capital de la comarca de la Plana Baixa que segur seran del grat de molts veïns i visitants que triaran Borriana per a gaudir dels dies de descans i desconnexió del cap de setmana.

Així, Eugeni Alemany, el festival infantil El Cuc, falles, les jornades de la taronja i la Volta a peu als ermites centren l'activitat.

Festival de Teatre Infantil El Cuc

Aquest divendres arranca una nova edició del festival de teatre infantil El Cuc i ho farà amb l'obra ‘Les mil i una impros’ de la companyia Impronenas. Aquesta activitat, programada des de la regidoria de Cultura, que dirigeix Vicent Granel, serà el divendres 27 de gener a les 18.00 hores en el CMC La Mercè. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament.

Eugeni Alemany a Borriana

Així mateix, aquest cap de setmana Eugeni Alemany omplirà el teatre Payà amb tres funcions del seu últim espectacle ‘A ningú que li passe’. Així, l'actuació d'aquest humorista valencià serà el dissabte 28 de gener a les 18.00 hores i les 21.00 hores, i la tercera passada tindrà lloc el diumenge 29 de gener a les 18.00 hores.

Presentacions falleres

Per part seua, les comissions falleres continuaran aquest dissabte 28 de gener amb la seua agenda de presentacions.

A les 19.30 hores, en el restaurant La Regenta, serà la presentació de la falla Barri La Vila i a les 23.00 hores en el Llar Faller tindrà lloc la presentació de la falla Barri La Bosca.

Volta a peu als ermites

El diumenge 30 de gener, la falla Don Bosco ha organitzat la XXIII Volta peu als ermites que començarà a les 8.30 hores per a recórrer les sis ermites que hi ha pel terme municipal.

Jornades Gastronòmiques de la Taronja

Finalment, aquest cap de setmana arranca una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Taronja. Així, la XIV edició es realitzarà del 27 de gener al 12 de febrer, en unes jornades en les quals participen 12 restaurants de la localitat.

Pujar