Castellano

Antonio Montoya, actual líder en les categories HANDY de motociclisme

• El pilot burrianense puja pel cap alt alt en la carrera disputada a França i intentarà mantindre's en les primeres posicions en la seua pròxima cita a Jerez

Antonio Montoya, veí de Borriana i pilot de superbike en la categoria de 600cc, malgrat les seues limitacions físiques en nàixer amb una displàsia de maluc que li va provocar tindre una cama molt més curta que l'altra, continua collint èxits i ha pujat pel cap alt alt en les categories HANDY, carreres adaptades per a pilots amb discapacitat física.

Montoya és campió de 600cc en 2022 gràcies a les seues quatre victòries en les carreres disputades a Jerez i a Cartagena aquesta temporada. El pilot burrianenc va entendre a la perfecció tots els punts del circuit en l'entrenament. Tant és així que, en la primera carrera on competien també motocicletes de 1000cc, va quedar primer en la general aguantant aquesta posició des de la quarta volta. En la seua segona competició de la temporada, es va tornar a portar la victòria aquesta vegada deixant arrere al segon pilot amb més de 30 segons de diferència. Es va tornar a coronar amb el seu 600cc enfront de les motocicletes amb major potència gràcies al suport del seu equip, Máximo Moto Racing Club i al treball constant per a fer front a aquesta mena de competicions. I això tan sols a escala nacional, ja que en les carreres disputades per tota Europa anomenades European Bridgestone Handy Cup, Montoya no va deixar insatisfet a ningú.

El pilot se situa ara mateix en primera posició en la seua categoria després de córrer en l'SPA francorchamps, França, circuit recentment adaptat per a aquesta classe de motocicletes, ja que tan sols corrien en aquesta localització la categoria d'F1. Antonio intentarà mantindre's en el més alt de la classificació en les dues pròximes carreres que es disputaran el 15 i 16 d'octubre a Espanya, en el circuit de Jerez.