26 de novembre de 2020 26/11/20

Així ha sigut el pas de la Volta Ciclista per Burriana

Així ha sigut el pas de la Volta Ciclista per Burriana - (foto 1)
  • Burriana s'ha bolcat amb el pas de la Volta 2019 i la caravana pels carrers de la ciutat

Galeria de fotos
Burriana - Volta Ciclista Espanya 2019
Burriana - Volta Ciclista Espanya 2019
MÉS FOTOS
Així ha sigut el pas de la Volta Ciclista per Burriana - (foto 2)
Així ha sigut el pas de la Volta Ciclista per Burriana - (foto 3)
Així ha sigut el pas de la Volta Ciclista per Burriana - (foto 4)
Així ha sigut el pas de la Volta Ciclista per Burriana - (foto 5)

Burriana s'ha bolcat aquest divendres en la Volta 2019. Centenars de veïns i visitants d'altres localitats s'han acostat fins a la capital de la Plana Baixa per a gaudir del pas dels ciclistes per la ciutat en aquesta setena etapa d'aquesta edició de 2019.     

Amb més de mitja hora del que estava previst, els ciclistes han recorregut el Pla, el Raval, Encarnació i camí d’Onda i han eixit de la ciutat per a dirigir-se cap a Nules per a la circumval·lació. Després de recórrer tota la Comunitat Valenciana en els últims dies, aquesta setena etapa ha finalitzat en el duríssim port Mes de la Costa, de primera categoria.

Així, aquest pas per Burriana -portaven dos anys sense creuar la ciutat- ha sigut gaudit per tots, també per l'equip municipal que no ha volgut perdre-li'l. Previ al pas de l'escamot, l'alcaldessa, Mª Josep Safont, i el regidor d'Esports i Via Pública, Vicent Aparisi, han visitat la caravana que en cada etapa de la Volta precedeix al pas dels corredors, i que ha fet parada en el municipi.

Aparisi ha volgut ressaltar que tant “els treballadors de Via Pública, com l'organització de la Volta, o les desenes de voluntaris dels clubs esportius de la ciutat han fet un gran treball perquè el gran grup ciclista haja tornat a omplir de color la nostra ciutat”.

Des del mateix Consistori, els representants municipals s'han mostrat “agraïts amb el treball de Policia Local, voluntaris de clubs esportius i treballadors de Via Pública per la supervisió i el muntatge de les infraestructures necessàries”.

També amb totes les persones que com el mateix ex-ciclista i representant de la Volta Kiko García “han tornat a situar a Burriana en el mapa del major esdeveniment ciclista a nivell nacional”.

Pujar