4 de desembre de 2020 4/12/20

Així ha sigut la I Travessia Arenal de Borriana

Així ha sigut la I Travessia Arenal de Borriana - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - I Travesía a nado Arenal
  Burriana - I Travesía a nado Arenal
  MÉS FOTOS
  Així ha sigut la I Travessia Arenal de Borriana - (foto 2)
  Així ha sigut la I Travessia Arenal de Borriana - (foto 3)
  Així ha sigut la I Travessia Arenal de Borriana - (foto 4)
  Així ha sigut la I Travessia Arenal de Borriana - (foto 5)
  Així ha sigut la I Travessia Arenal de Borriana - (foto 6)

  Este diumenge ha tingut lloc la I Travessia Arenal de Borriana, una competició en què han participat més de 200 nadadors de tota la Comunitat Valenciana i que ha reunit en la platja de l'Arenal a centenars d'animadors, curiosos, familiars, amics i veïns de la capital de la Plana Baixa.

  El dia ha acompanyat els nadadors encara que l'onatge ha complicat alguns trams de la travessia, sobretot a partir del primer dels dos quilòmetres i mig que tenia el recorregut. El guanyador d'esta primera edició ha entrat quatre minuts abans del que estava previst: 26 minuts i 51 segons és el temps que li ha costat a Eric Vilaregut, del Club Natació Sabadell, fer la travessia amb tan sols setze anys. Després d'ell han anat arribant la resta dels nadadors. Elena Molla, del club natació Piscis-Mislata, ha sigut la primera dona a arribar hi a meta. 34 minuts li ha costat a esta nadadora realitzar la travessia.

  La competició ha començat a les 10:30 i conforme els nadadors han anat arribant a meta, l'animació, els fotògrafs, i l'equip de voluntaris han rebut entre aplaudiments a cada un d'ells. A més l'avituallament amb pizza, fruites, beguda i inclús orxata ha sigut molt ben rebuda entre els participants. En l'entrega de premis han participat l'alcaldessa de Borriana, María Josep Safont i el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi.

  L'Ajuntament de Borriana recupera així una travessia que es va fer fins fa uns anys i en la que en esta primera edició ha comptat amb l'organització del club Vila-Swim (de Vila-real) , que ha sigut per cert el primer classificat en la categoria de clubs.

   1 comentari
  Discobolo
  Discobolo
  27/06/2017 12:06
  ¡Enhorabuena!

  Enhorabuena desde Burriana, si, pero al organizador real del evento, al club natación de Vila.real, porque en este pueblo, como en tantas otras cosas, de eso tampoco hay. Si dejáramos que la playa la gestionase el ayuntamiento del pueblo vecino... al fin y al cabo, entre no saber y no tener. Vila.real no tiene mar, de momento,pero tiene gestores, y Burriana tiene mar y punto.

  Pujar