elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aguilera demanda a l'edil de Burriana que la va denunciar per un presumpte xantatge polític

Aguilera demanda a l'edil de Burriana que la va denunciar per un presumpte xantatge polític
  • La regidora de Cibur anuncia querelles contra Se Puede Burriana, Podemos Castelló, l'edil i la seua esposa

Fa un mes que la justícia va sobreseure la causa presentada per Manel Navarro Ruiz (Se Puede Burriana) per la qual acusava a Mariola Aguilera (regidora de Cibur) d'un delicte de suborn en haver oferit, suposadament, un lloc de treball a esta persona a canvi de contraprestacions.

Mariola Aguilera ha anunciat en el ple de l'Ajuntament de Burriana la interposició de demandes contra el regidor de Se Puede Burriana, contra la seua dona així com contra Se Puede Burriana i Podemos Castelló.

Per a Aguilera, tant Navarro com la seua dona "es van lluir de valent en les seues declaracions judicials". L'edil de Cibur li ha oferit la possibilitat de retirar la demanda si Manel Navarro dimiteix com a regidor: "Li done l'oportunitat, amb la poca dignitat que li queda, que demane disculpes i es vaja". Oferiment al que l'edil ha respost: "Presentaré la meua dimissió quan vosté present la seua".

A Manel Navarro li demanda pels presumptes enregistraments que va realitzar en el despatx de l'empresa d'Aguilera i que va utilitzar "de forma esbiaixada" per a denunciar-la. D'altra banda, a Se Puede Burriana i Podemos Castelló, Aguilera els demanda per uns missatges en què l'acusaven d'haver comprat al magistrat.

comentaris 2 comentaris
Antes
Antes
12/02/2019 02:02
Les coses se pensent 2 vegades

Manal quina herencia tam portaras del teu pas pel el ajuntament, pa tota la vida

Pujar