elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agents de la Guàrdia Civil arrisquen la vida per rescatar un jove a punt d'ofegar-se a Borriana

El succés va passar el darrer 2 d'agost a la platja de l'Arenal de Borriana
El succés va passar el darrer 2 d'agost a la platja de l'Arenal de Borriana
  • Hi havia fort onatge i era molt complicat arribar-hi però els agents no van dubtar a submergir-se al mar i realitzar una cadena humana entre ells

La Guàrdia Civil de Castelló ha auxiliat un jove que s'estava ofegant en una platja de Borriana.

L'actuació es va fer la nit passada del dia 2 d'agost a la platja de l'Arenal de Borriana, quan la Guàrdia Civil va rebre un avís sobre un jove que no podia ixir de l'aigua pels seus mitjans.

Al lloc es van desplaçar immediatament patrulles del Lloc de Borriana, la Patrulla de Fiscal i Fronteres (PAFIF) i la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) de la Comandància de Castelló que, després d'entrevistar-se amb el trucant i amic de la víctima, van iniciar una cerca a contrarellotge per l'escullera i els seus voltants posant en greu perill les seues vides a causa del fort onatge i la baixa visibilitat.

Quan els agents estaven arribant al final de l'espigó van albirar un home molt nerviós dins l'aigua, agafat al sortint d'una roca i sent fortament copejat per les ones.

Els agents no van dubtar a submergir-se al mar i fer una cadena humana entre ells, sent en multitud d'ocasions colpejats i totalment coberts per les onades, però mantenint-se subjectes fins a salvar el jove.

Pujar