elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “Els 5.000 euros per a recopilar dades de la Marjal podrien haver servit per a avaluar l'impacte de la LOTUP”

PP: “Els 5.000 euros per a recopilar dades de la Marjal podrien haver servit per a avaluar l'impacte de la LOTUP”

    Els 5.000 euros que al desembre de 2016 el tripartit va pagar a una empresa de Vila-real per a elaborar un informe de situació de la Marjal de Borriana "bé podrien haver-se invertit d'analitzar l'impacte de l'avantprojecte de llei de modificació de la LOTUP (Llei d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valeciana) va a tenir sobre Borriana".

    Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana han fet aquesta consideració després que el període d'exposició pública al que el Consell va sotmetre aquest text expirara "sense que sapiem com afectarà l'aplicació d'aquesta modificació sobre l'urbanisme de Borriana".

    Per a l'equip del PP en la ciutat, "resulta sorprenent que ens gastem 5.000 euros a recopilar dades de la Marjaleria que ja obren en el consistori i, no obstant açò, no s'encarregue un informe per a analitzar l'aplicació de la nova LOTUP sobre Borriana, les seues conseqüències i la necessitat o no de presentar al·legacions".

    En aquests moments, "i malgrat que hem preguntat al tripartit per aquesta qüestió, no sabem el grau d'afecció de la modificació de la llei a sectors com el de la Marjaleria. I el que resulta més greu, és que ni tan sols han considerat la necessitat d'avaluar-ho i de convocar als veïns per a analitzar les conseqüències d'aquest nou marc urbanístic".

    Per a les files del PP, "aquesta situació constata que existeix un total desgovern en la nostra ciutat i que no hi ha ningú que vetle pels interessos de Borriana, ja que creiem que la modificació d'una llei d'aquest rang és més que rellevant com perquè algun representant polític seguisca els terminis, informe, convoque i analitze".

    Al contrari, "a Borriana el tripartit treballa per a justificar-se de cara a la galeria. Es constitueixen òrgans i es paguen treballs que en la pràctica són una façana per a maquillar la seua inacció i descoordinació interna". Unes conseqüències que, "lamentablement, vam acabar pagant tots els veïns de Borriana".

    comentaris 2 comentaris
    no soy de villareal
    no soy de villareal
    31/08/2017 01:08
    pregunta

    y por qué siempre contratan para cualquier cosa a empresas de Villareal. Se lo tendrán que hacer mirar y que alguien les abra los ojos y les diga que estamos en burriana, vale ya

    Pujar