elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

1.800 persones a la cerca de treball en Borriana: 42 empreses busquen cobrir 180 vacants

1.800 persones a la cerca de treball en Borriana: 42 empreses busquen cobrir 180 vacants
  • Així ha sigut la marató d'entrevistes en la capital de la Plana Baixa

MÉS FOTOS
1.800 persones a la cerca de treball en Borriana: 42 empreses busquen cobrir 180 vacants - (foto 2)
1.800 persones a la cerca de treball en Borriana: 42 empreses busquen cobrir 180 vacants - (foto 3)

L'Ajuntament de Burriana ha finalitzat la V edició del Fòrum d'Ocupació i Formació “Som Talent” que ha tingut lloc en el Llar Faller durant els dies 26 i 27 de març. Durant el matí, ha tingut lloc la Marató d'entrevistes, un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts en les quals les persones que s'havien inscrit en l'esdeveniment, han tingut l'oportunitat de parlar cara a cara amb empreses de la zona que requereixen de personal treballador per a cobrir 180 vacants. Al Fòrum d'Ocupació i Formació s'han sumat més de 35 empreses de l'envergadura i prestigi com Leroy Merlin, Pamesa, Vila-real Club de Futbol, Atenzia, Robottions, Ventocar, Grup La Plana, Herarbo, entre altres, que han participat en les 42 taules i més de 800 entrevistes. S'estima que aproximadament més de 50 persones isquen d'aquesta fira formativa amb una ocupació. En aquestes jornades, organitzades per la regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació, liderada per l'edil Suni Fandos, s'han inscrit un total de 1.800 persones, respecte a 1.248 inscrits de la passada edició.

Èxit de participació en la primera jornada de “Som Talent”

Durant el dia ahir es va celebrar la primera jornada de la V edició del Fòrum d'Ocupació i Formació “Som Talent” també en el Llar Faller, amb la Fira de Formació. En ella, 40 centres expositors d'instituts, universitats, acadèmies i altres centres formatius de localitats de tota la comarca van mostrar als assistents la seua oferta formativa. Amb aquesta iniciativa, que va comptar amb aproximadament 700 visites concertades, l'Ajuntament de Burriana compleix i contínua treballant amb l'objectiu facilitar a la ciutadania la cerca d'ocupació i ajudar a les empreses en la seua cerca de talent. Al reeixit i multitudinari esdeveniment va acudir l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, al costat de la Regidor de Polítiques Actives d'Ocupació, Suni Fandos, per a conéixer de primera mà els serveis i possibilitats que s'ha oferit en la Fira de Formació.

“La formació és pilar fonamental de la cerca d'ocupació i per això, a Burriana hem fomentat que els joves coneguen de primera mà les diferents opcions formatives que tenen al seu abast”, ha explicat Suni Fandos. Per part seua, l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí ha lloat “la multitudinària i reeixida V edició del Fòrum d'Ocupació i Formació “Som Talent” on 180 persones han pogut trobar una ocupació i moltes altres han tingut l'oportunitat de fer una entrevista cara a cara per a obrir-se pas en el mercat laboral”.

Pujar