2 de desembre de 2020 2/12/20

Més de 1.500 usuaris participen en els cursos del SME

Més de 1.500 usuaris participen en els cursos del SME - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de 1.500 usuaris participen en els cursos del SME - (foto 2)

  El Servei Municipal d'Esports ha iniciat les activitats del tercer trimestre dels cursos aquàtics i en sec per a menuts i adults a la Piscina Municipal. Més de 1.500 usuaris participen setmanalment a les activitats municipals, el que significa que han tingut molt bona acollida, i pràcticament tots els grups s'han completat.

  El regidor d'Esports, Vicent Granel, ha mostrat la seva satisfacció per l'acceptació dels veïns i veïnes de Borriana en els serveis que es realitzen des de la piscina municipal. Es tracta d'una oferta de gairebé 60 activitats diferents dirigides a tot tipus de públic amb l'objectiu que no siga una problema la pràctica de l'esport a la ciutat.

  El passat dissabte 1 d'abril van començar els cursets de la piscina, i dilluns l'esport escolar corresponent al tercer trimestre.

  El SME ha ofertat fins a 35 cursets dirigits als més menuts, i 10 per als adults en aigua. D'aquesta manera, hi ha cursets des d'iniciació a la natació, aquafitness, salut per a l'aigua, aquaeròbic, natació per a embarassades, etc.
  D'altra banda, les activitats dirigides per a adults en sec es compon de 14 cursos que es realitzen a la sala fitness de la piscina municipal. En aquestes activitats es realitzen zumba, cubba, pilates, ioga, gimnàstica per a majors, condicionament físic integral.

   

  Pujar