elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Al voltant de 200 escolars d'Almussafes gaudixen d'una excursió amb bicicleta pel terme municipal

Al voltant de 200 escolars d'Almussafes gaudixen d'una excursió amb bicicleta pel terme municipal
  MÉS FOTOS
  Al voltant de 200 escolars d'Almussafes gaudixen d'una excursió amb bicicleta pel terme municipal - (foto 2)

  Els estudiants de cinqué i sisé de primària de les escoles Almassaf i Pontet d'Almussafes se sumen estos dies a una activitat emmarcada en el mes dedicat a l'esport i promoguda pel consistori local per a fomentar la pràctica de l'exercici físic.

  Mentres que ahir dimecres, a les 9.30 hores, un total de 50 xiquets del CEIP Pontet es van pujar a les seues bicicletes i van completar un circuit de deu quilòmetres per diferents camins rurals, dilluns que ve dia 19 seran els 150 escolars d'estos nivells del CEIP Almassaf els que participaran en l'excursió.

  La proposta inclou un itinerari amb bicicleta d'una hora de duració que discorre principalment per alguns trams del terme municipal que s'estenen fins al parc Rural. Una vegada en les zones verdes, els xiquets esmorzen i passen la resta de la jornada a l'aire lliure fins a tornar als centres educatius a les 12.30 hores.

  Un grup d'agents de la Policia Local d'Almussafes s'encarreguen de vetlar per la seguretat dels xicotets esportistes durant la ruta, dos d'ells a bord de les noves bicicletes adquirides pel cos.

  Pujar