elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Violació grupal a Burjassot: esta és la pena que podrien complir els agressors

Violació grupal a Burjassot: esta és la pena que podrien complir els agressors
  • Els fets van ocórrer en una casa abandonada després de quedar a través de la xarxa social Instagram

Segons ha informat la Fiscalia Provincial de València, esta ha sol·licitat una pena d'entre cinc i sis anys d'internament en règim tancat per a quatre menors acusats d'una violació grupal al maig de 2022 a Burjassot. Després d'això requereix entre tres i quatre anys de llibertat vigilada per a ells amb mesura d'educació sexual i per a la igualtat.

Així es desprén de la qualificació provisional del ministeri públic en la qual s'acusa els menors de delictes d'agressió sexual, en diferents graus, a una menor de 16 anys.

La Policia Nacional va localitzar i va detindre el dimecres 18 de maig de 2002 a la vesprada a cinc menors d'entre 15 i 17 anys per haver participat presumptament en la violació a dues xiquetes de 12 anys, una d'elles organitzada de manera grupal. La Policia, a més, cerca a un sisé sospitós.

Pel que sembla, els fets van ocórrer en la nit del dilluns 16 de maig en una casa abandonada a Burjassot, on les menors havien quedant a través d'Instagram amb un grup de menors per a passar la vesprada, encara que la vesprada va acabar derivant en dues violacions.

Pujar