elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Un jove de festa estampa un cotxe de la Policia Local de Burjassot

VIDEO | Un jove de festa estampa un cotxee de la Policía Local de Burjassot
VIDEO | Un jove de festa estampa un cotxee de la Policía Local de Burjassot
  • El jove va pujar dins del vehicle aprofitant que estava obert i no hi havia agents en aquell moment

Persones incíviques hi ha a tot arreu i hui us mostrem un bon exemple a Burjassot. La festa i l'alcohol són els acompanyants d'aquest combo que podria haver acabat en accident, a més del greu comportament del protagonista del vídeo que els adjuntem.

S'ha tornat viral l'escena d'aquest jove que en una nit de festa troba un cotxe de la Policia Local de Burjassot sense tancar i decideix muntar-s'hi. A les imatges s'observa com gaudeix estant al seient del conductes, gravant-se vídeos i presumint de l'autoritat local.

El jove ix del vehicle però decideix tornar per arrencar perquè la clau estava posada. Una badada dels agents que el protagonista aprofita per posar en marxa el cotxe i xocar-lo contra el que havia aparcat al davant.

Fonts de l'Ajuntament de Burjassot han confirmat a elperiodic.com que ja s'ha identificat el jove i que se'l busca i s'enfronta a un delicte contra la seguretat viària, a més d'infraccions per conduir borratxo i sense carnet i una altra infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana.

A més, la Policia Local de Burjassot ha obert una investigació interna “per si calguera depurar responsabilitats”, confirmen aquestes mateixes fonts.

Pujar