elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tornen les paelles i barbacoes a l'aire lliure a la Comunitat Valenciana

Tornen les paelles i barbacoes a l'aire lliure a la Comunitat Valenciana
  • Ajuntaments com el de Burjassot han reobert aquests espais d'oci continuant amb la desescalada

Amb el final de l'estat d'alarma i l'aixecament d'algunes restriccions, els ajuntaments valencians comença a fer passos cap a endavant en aquesta anhelada "nova normalitat". Amb totes les mesures sanitàries establertes i continuant amb les mesures de desescalada a aplicar en els diferents serveis municipals, ajuntaments com el de Burjassot van a reobrir zones d'oci com paellers i barbacoes.

"A poc a poc anem adaptant-nos a la nova normalitat", ha assenyalat l'alcalde de Burjassot, Rafa García, "i això suposa reprendre també els serveis que des de l'Ajuntament oferim a la ciutadania. La zona d'oci dels paellers i barbacoes és un dels serveis de més ús per part dels nostres veïns i les nostres veïnes i, per aquest motiu, complint escrupolosament amb totes les mesures sanitàries, anem a procedir a la seva obertura. Volem que se seguixca disfrutant d'aquesta zona però cal que tots posem de la nostra part i complim amb les normes sanitàries que tenim actualment. Mantenir la distància social, l'ús de mascareta, no ajuntar-nos més persones de les permeses ... de tots nosaltres depèn que Burjassot continuw amb els índexs més baixos de contagi fins al moment " .

Però encara que es permet el seu ús de nou, hi ha condicions marcades per la pandèmia: L'Ajuntament de Burjassot ha decidit que s'haja de reservar plaça per utilitzar aquests espais i s'ha de sol·licitar i reservar-se en la pàgina web municipal, www.burjassot.org i en la pròpia reserva, serà assignat tant el paeller com la barbacoa, el que trie cada usuari, com la taula que ha d'ocupar. Cada paeller i barbacoa tenen assignades unes taules específiques i, en cada taula, no podran estar més de 10 persones, tal com marca la normativa sanitària de reunions en espais oberts d'ús públic.

Un cop formalitzada la reserva, que només poden realitzar les persones empadronades a Burjassot, la recollida de claus serà al Poliesportiu Municipal 09:00 a 10:00 hores, de 12:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20 : 00 hores de dilluns a diumenge.

La reserva s'ha de fer com a màxim amb 10 dies d'antelació i pot reservar-se, com a màxim, un paeller / barbacoa per cada D.N.I que s'introduixca quan es vaig efectuar la reserva. Les claus han de ser recollides per la persona que ha realitzat la reserva, que s'ha d'identificar amb un document oficial amb fotografia i presentant el justificant de reserva.

Tant les taules utilitzades com els paellers assignats, hauran de deixar-se nets, ordenats i lliures d'ús, coincidint amb l'horari de tancament de la instal·lació. En el cas dels àpats, les taules i paellers assignats han de deixar lliures a les 17: 30h. En el cas dels sopars, i atenent a el toc de queda, els divendres, dissabtes i vigílies de festiu el tancament de la instal·lació serà a les 23:30 hores mentre que els diumenges manté el seu horari de tancament a les 22:00 hores.

El paeller s'haurà de deixar tancat per part de l'usuari i les claus han de ser retornades en un termini màxim de 2 dies hàbils després de les reserva al Poliesportiu Municipal.

Pujar