elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Queda en llibertat el sisé implicat en la violació grupal a dos menors a Burjassot

Queda en llibertat el sisé implicat en la violació grupal a dos menors a Burjassot
  • El jutjat pren les mateixes mesures que amb la resta dels implicats

El sisé implicat en la violació grupal a dos menors a Burjassot ha quedat en llibertat provisional amb mesures cautelars d'allunyament i prohibició de comunicació respecte a les víctimes i compareixences periòdiques en seu judicial.

L'acusat, de 18 anys i l'únic major d'edat de la resta d'implicats, es va entregar ahir a la policia després de saber que ho estaven buscant. El detingut va passar a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Paterna, la titular de la qual va acordar aquestes mesures. La causa passarà ara a ser tramitada per Instrucció 1 de Paterna.

Els fets van ocórrer el passat 16 de maig en una casa abandonada a Burjassot, on les dues menors agredides sexualment havien quedat a través d'Instagram amb aquest grup de joves per a passar la vesprada, encara que la vesprada va acabar derivant en dues violacions en una casa abandonada.

Els cinc joves que van ser detinguts van quedar en llibertat vigilada amb ordre d'allunyament, després que la Fiscalia de Menors sol·licitara l'internament dels joves en règim tancat per "considerar aquesta mesura més adequada als fets".

Pujar